Robot bucatarie Electrolux EKM6100

Robot bucatarie Electrolux EKM6100
3.1 (61.43%) 14 vote[s]

Modelulul EKM6100 de robot de bucatarie al producatorului Electrolux este unul cu un design modern si placut, fiind de culoare alba innebunit cu putin inox,  si imbunatatit fata de modelele mai vechi Electrolux.

Unul dintre caracteristicile profesionale ale noului model Electrolux EKM6100 este sistemul de ridicare al bolului, care permite utilizarea unui bol si mai mare, dar nu in detrimentul stabilitatii. Manerul cu care puteti controla aceasta functie se gaseste pe partea laterala a robotului, deasupra ecranului LCD cu ajutorul caruia se poate seta cronometrul robotului. Si am ajuns si la a doua caracteristica profesionala specifica noului model: cronometrul programabil cu oprire automata. Cu ajutorul butoanelor de pe ecranul LCD se poate programa durata de amestecare, iar dupa expirarea timpului contorizat imediat dupa ce ati rotit selectorul vitezei la viteza dorita si ati apasat butonul de initiere a amestecarii, robotul se va opri automat.

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST ROBOT

 

Selectorul de viteze este butonul de deasupra manerului. Viteza minima este de 38 rotatii pe minut, iar cea maxina de 211 rpm, reglabil prin diferite nivele prestabilite: viteza redusa 1-3, medie 4-6, maxima 8-10. Pe selectorul vitezei gasiti si un buton mai micut, acesta fiind butonul de Pulsare. Dacă masina este setata la viteza 1/P, puteți opri temporar robotul prin apasarea acestui buton. Daca il apasati din nou, masina va porni pentru 1,5 secunde. Daca il tineti apasat, masina va lucra atata timp cat tineti butonul apasat. In jurul selectorului de viteza se aprinde o lumina albastra daca aparatul este conectat la prize si este selectat o viteza. Va fi aprinsa si o lumina de lucru care va lumina zona de lucru. Toate aceste semnale luminoase va avaertizeaza si aspura faptului sa nu lasati aparatul in stare “ON” ci sa treceti selectorul in pozitia “OFF” din considerente de siguranta.

 

Robotul de bucatarie vine cu cateva accesorii la pachet cum ar fi:

  1. Bol din otel inoxidabil de 5.7 litri
  2. Un tel pentru baterea albusului de ou sau a friscai
  3. Tel metalic plat pentru aluaturile de prajituri sau placinte, etc.
  4. Carlig pentru framantarea aluatului (omogenizarea aluatului dospit)
  5. Tocator de carne
  6. Feliator de legume

Bolul, telul plat şi carligul pentru framantarea aluatului pot fi spalate in masina de spalat vase, dar celelalte accesorii se spala stric manual, in apa calda cu detergent de vase.

Aparatul are o greutate de aproape 11 kg si dimensiuni de 29.4 cm in latime si 41.9 cm in adancime.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Robot bucatarie Electrolux EKM6100”

error: Content is protected !!