Electrolux EKM4600 cu 10 viteze

Electrolux EKM4600 cu 10 viteze
4 (80%) 4 vote[s]

Robotul de bucatarie Electrolux EKM4600 este un mixer traditional, tip basic, cu un desing placut, modern si totodata rezistent, robust, fiind confectionat in intregime din metal. Are culoarea argintiu cu accente de inox si o greutate de doar 9 kg.

Pe aparat se gasesc doua butoane. Unul este maneta de blocare pentru inclinarea capului motorului si celalalt butonul pentru selectarea vitezei. Primul buton se deblocheaza cand se doreste schimbarea accesorilor pe axul de accesorii, iar butonul selector de viteze o gasiti in partea lateral sus a aparatului.Turatia de mixare poate fi reglata in 10 trepte, intre 38-211 rotatii pe minut.

 

VEZI AIC IFOARTE MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MDOEL

 

Viteza redusa (1-2) este recomandata la amestecarea aluatelor cu drojdie (aluat paine, pizza, etc), cea medie (3-6) la cele pentru prajituri si produse de panificatie, iar viteza maxima (8-10) de exemplu pentru albus de ou sau frisca.

Pe axul de accesorii se pot monta una din urmatoarele accesorii primite:

  1. Tel de sarma (recomandat pentru albus de ou, frisca, etc)
  2. Tel plat (recomandta pentru prajituri, placinte, etc)
  3. Tel carlig pentru aluat (recomandat pentru omogenizarea aluatului dospit)

Se pot achizitiona contra-cost si accesorii compatibile precum feliator de legume sau tocator de carne.

Pe langa aparat se primesc si doua boluri din otel inoxidabil, unul de 2.9 l si unul de 4.8 l. Bolul se va fixa pe placa de fixare inainte de utilizare altfel aparatul nu va porni. Inafara de telul de sarma toate accesoriile se pot spala in masina de spalat vase.

Aparatul este prevazut cu o lumina LED care porneste automat odata ce aparatul este pornit, pentru a lumina interiorul bolului si astfel usurand munca utilizatorului.

Dimensiunile robotului sunt: 37 cm latime si 21 cm adancime si o putere a motorului de 1000W.

Modelul EKM4600 este un robot puternic, cu un motor de 1000W pe care va puteti baza ca va va usura munca zilnica in bucatarie.

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!