Friteuza Star-Light OFB-2518WH

Friteuza Star-Light OFB-2518WH
4 (80%) 5 vote[s]

De mult timp incerc sa conving oamenii sa nu foloseasca friteuza, caci nu este cel mai sanatos mod de a prepara alimentele, insa o portie de cartofi pai preparat cin orice alt mod, nu se poate compara cu una preparata in ulei ­čÖé Au aparut frite-uzele cu aer cald, care cat de cat sunt ok, insa nu ai cum sa obtii acelasi gust…
Friteuza Star-Light OFB-2518WH este un model “normal”, cu ulei – si care este aproape identic cu modelul OFB-2518BL care este versiunea neagra, si care arata un pic diferit la design.

Din fericire Star-Light a ramas la denumirile simple ale produselor lor, care pot spune multe, asa este si in cazul acestui model.

 

 

Friteuza OFB-2518WH specificatii:

– primele doua litere ne spun ca este vorba despre o friteuza normala cu ulei Oil Fryer (cele cu aer cald incep cu AF)
– capacitatea maxima a vasului ne dau primele doua cifre, si anume vorbim de o capacitate de 2.5 litri. Capacitatea mancarurilor pe care il putem praji cu el este insa de doar 1-1.2 kilograme.
– puterea maxima urmeaza, si anume 18, care inseamna 1800 de Wati.
– la sfarsit a ramas culoarea care este WHite, alb

Avand o putere mare, de 1800w, cartofii prajiti vor fi gata in aproximativ 10 minute, ciupercile in maxim 5 minute, iar fileurile tot in aproximativ 5 minute. Friteuza este prevazuta cu o fereatra de supraveghere, pentru ca noi sa putem verifica in permanenta gradul de prajire a alimentelor. Aici apare si minusul acestui aparat, si anume faptul ca nu are temporizator.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Pictogramele de pe fata aparatului sunt mai bine “asezate” devat pe varianta neagra, si ne oferea cele informatii legate de perioada si temperatura de preparare a diferitelor mancaruri. De exemplu pentru cartofii prajiti congelati se recomnda prajirea la 190 ┬░C timp de 8 -12 minute, iar daca il preparam din cartofi normali, atunci timpul de preparare este semnificat mai mare, de 12-18 minute.

Marimile acestui aparat: 32x30x24.5 de centimetri, si are o greutate un pic peste 2 kg.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!