Friteuza Star-Light OFB-2518BL

Friteuza Star-Light OFB-2518BL
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Daca vrem sa prajim in ulei cartofi, ceapa, creveti, pui, fileuri, sau ciuperci intr-un timp cat mai scurt, ori alegem tigaia clasica, ori putem sa folosim o friteuza electrica. Din fericire avem de unde alege, caci numarul producatorior este foarte mare, dar si a modelelor care se gasesc pe piata.
Un astfel de aparat este friteuza Star-Light OFB-2518BL, care se remarca mai ales prin pretul lui destul de mic, iar cand Emag are promotii mari, acesta este de cele mai multe ori cel mai ieftin model.

 

VEIZI ACI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Acesta este un model mai patratos, ocupand mai putin loc in bucatarie pe masa, insa este mai inalt. Marimile acestui aparat sunt: 32x30x24.5 de centimetrii. Cu aceste marimi, are o capacitate de 2.5 litri, care inseamna ca putem praji in el mancaruri in cantitate de 1-1.2 kilograme! Foarte multi care cumpara un astfel de aparat, cand vad in specificatii capacitatea, cred ca e vorba de capacitatea lui de a praji ­čÖé

Avand o putere mare, de 1800w, cartofii prajiti vor fi gata in aproximativ 10 minute, ciupercile in maxim 5 minute, iar fileurile tot in aproximativ 5 minute. Friteuza este prevazuta cu o fereatra de supraveghere, pentru ca noi sa putem verifica in permanenta gradul de prajire a alimentelor. Aici apare si minusul acestui aparat, si anume faptul ca nu are temporizator.

Insa vine si cu un plus, fata de foarte multe modele, si anume butonul de deschidere capac. Adica nu putem ridica capacul fara a apasa acest buton, deci Star-Light OFB-2518BL este mult mai sigur, mai ales in cazul in care avem si copii care vor sa ajute in bucatarie. Selectorul de temperatura este simpla si intuitiva, caci avem cele 3 temperaturi cele mai des folosite, si pictograma a sase feluri de mancaruri (cele mai des preparate) cu temperatura recomandata si timpul aproximativ de preparare.

OFB-2518BL are si un filtru detasabil, pe care se mai depune ceva ulei, dar oricum va fi miros de ulei in casa.
Aparatul are o greutate de 2.3 kg, deci foarte usor de manevrat.

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!