Star-Light SMH-900W, SMH-700W si SMH-317W

Star-Light SMH-900W, SMH-700W si SMH-317W
4 (80%) 4 vote[s]

Daca vrei sa iti cumperi un sandwich maker de pe Emag, cu siguranta una din urmatoarele modele o sa fie la un pret super bun, caci Star-Light fiind marca lor, sunt la un pret foarte mic. Modelele lor nu sunt superioare, insa ofera una din cele mai bune raporturi de pret/calitate.
Asa sunt si cele trei sandwitch makere aparute in mijlocul verii 2018 Star-Light SMH-900W, SMH-700W si SMH-317W.

Si daca nu vreti sa folositi un astfel de aparat electrocasnic la cantitati uriase, de tip fast food, nu scred ca trebuie facut o investitie prea mare.

 

Star-Light SMH-700W

Este “cel mai slab” sandwitch maker dintre cele trei, adica are o putere de doar 700W, insa asta nu inseamna ca este mai slab calitativ ca modelul cu o putere de 900W. Ideea este ca acesta este mai mica, deci nu trebuie o putere asa de mare. Daca vreti sa preparati pentru micul dejun pentru o familie de 4 persoane, atunci cu siguranta acest model este prea mic pentru necesitatile Dvs. Insa daca din cand in cand vreti sa faceti un sandwitc, o paine prajita doar pentru Dvs, atunci nu merita sa luati modelul mai mare ­čÖé

SMH-700W are indicatori luminosi, functie Grill, sistem blocare sistem anti-alunecare si placile sunt antiaderente.

PRETUL LUI ACTUALIZAT O GASESTI AICI

 

Star-Light SMH-900W

Este big brother-ul modelului precedent, avand o suprafata de preparare mult mai mare, dar si o putere mai mare, deci consum semnificativ mai mare. Cu un pret de cele mai multe ori in jurul a 100 de lei, este o alegere reusita pentru cei care doresc sa prepare deaodata doua sandwitch-uri, sau trei mai mici, intr-un timp acceptabil. Asa cum se deduce foarte usor din numele modelului, acesta are o putere de 900W.

SMH-900W are si el indicatori luminosi, functie Grill, sistem blocare, sistem anti-alunecare si placile sunt antiaderente.

VEZI PARERI LEGATE DE ACEST MODEL

 

Star-Light 3 in 1 SMH-317W

Este diferit fata de modelele precedente, fiind una 3in1, adica are placi detasabile, care se folosesc pentru diferite situatii. Primele doua numere din denumirea modelului sunt de la 2in1, iar ultimul numar vine de la puterea aparatului. Deci un sandwitch maker 3in1 de 700 de W.
SMH-317W poate fi folosit pentru grill, pentru sandwitch-uri si pentru preparare de waffle. Este cel mai scump model dintre cele trei, insa are si trei functii separate. Marimea lui insa este sub asteptari, adica putea sa fie mai mare, ca modelul 900.
Daca va ganditi ca primiti 3 seturi de placi,ei bine, primiti doar doua, caci functia grill o stiu si modelele precedente ­čÖé

SMH-317W are si el indicatori luminosi, functie Grill, sistem blocare, sistem anti-alunecare si placile sunt antiaderente si detasabile.

VEZI REDUCEREA LA ACEST MODEL AICI

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!