Noul aspirator fara sac Star-Light ACVC-815BB

Noul aspirator fara sac Star-Light ACVC-815BB
4.5 (90%) 2 vote[s]

Cand alegem un aspirator, una dn cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare este puterea de apsirare a acestuia. Si aici este o “capcana” , caci puterea motorului nu este egal cu puterea de aspirare. Poti avea un aspirator cu un motor de 2200W, care insa sa nu aspire nici cat unul cu un motor de 1800W.
Star-Light ACVC-815BB este ultimul model din categoria aspiratoarelor fara sac, aparut in vara anului 2018, si asa cum suntem obisnuiti cu electrocasnicele Star Light, acestia ofera un raport pret/calitate super bun.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Sa vedem insa ce poate si ce nu acest aspirator Star-Light ACVC-815BB :

– asa cum am inceput, este important puterea de aspirare a unui astfel de aparat, putere care este de 180W. Sunt pe piata atat aspiratoare mai puternice, dar si modele mult mai slabe, Dvs decideti ce valoare ar trebui sa aiba.
– puterea motorului este si ea importanta, caci chiar daca puterea de aspirare este una buna, cu un motor de 800W, acesta nu este fortat la fel de tare ca in cazul modelului mei vechi ACTY-718G.
– asa cum am scris deja de multe ori, acesta este un model fara sac, deci scapam de grija achizitionarii acestui consumabil.
– Star-Light ACVC-815BB este dotat cu filtru Hepa, care filtreaza foarte eficient impuritatile din aer, dar totusi la categoria de emisii praf a obtinut doar clasa C (in comparatie cu modelul mai vechi sta mai bine, caci acela a avut clasa D)
– cu cablul de alimentare lung de 5 metri, la care mai adaugam si lungimea tubului flexibil putem aspira pe o raza de 8 metri, deci este arhisuficient pentru majoritatea caselor (daca aveti camere de peste 64 de metri patrati, atunci mai trebuie mutat aparatul)
– rotile mari pe care le are, si greutatea totala de doar 4.3 kg, il fac foarte manevrabil, si usor de “tras”.
– capacitatea colectorului de praf nu este de doar 1.5 litri, insa deoarece este un model fara sac, il putem goli repede, si putem continua munca in zgomotul de 79dB

La eficienta energetica Star-Light ACVC-815BB a obtinut clasa A, la performanta in cea ce priveste curatarea covoarelor Clasa B, iar la curatarea suprafetelor dure, clasa A.

 

VEZI AICI PRETUL ACGTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Deoarece Star Light e marca proprie Emag, aproape toate modelel pe care le are, indiferent de categoria din care fac pare, au cele mai mici preturi ­čÖé
Asa este si in cazul aspiratorului Star-Light ACVC-815BB, care in momentul de fata este cel mai ieftin model, dintre celelelate modele de la aceasi producator.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!