Umidificatorul ultrasonic Nebulo Digital Ardes AR8U10 pentru aromaterapie

Umidificatorul ultrasonic Nebulo Digital Ardes AR8U10 pentru aromaterapie
5 (100%) 1 vote[s]

Daca cauti un umidificator ultrasonic de camera, care sa aiba un randament mare in cea ce priveste producerea de abur, dar totodata sa aiba si un rezervor destul de mare, asfel incat acesta sa poate functiona fara intrerupere pe timpul noptii, bugetul de care dispui trebuie sa fie undeva la peste 250 Lei.
Una din cele mai avantajoase modele din punct de vedere in cea ce priveste pretul (insa sa respecte cele de mai sus) este umidificatorul ultrasonic Ardes Nebulo Digital AR8U20. Acesta chiar daca este mai scump cu aproximativ 100 de lei, ca modelul mai “bleg” Ardes AR8U10, vine cu o multime de noi functii, si totodata poate fi folosit si pentru aromaterapie.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Principalele caracteristici la umidificatorul AR8U20 :

capacitatea rezervorului de apa este marita fata de modelul anterior, astfel ea atinge 4,5 litri, ceea ce face ca acest model sa aiba una din cele mai mari rezervoare de pe piata.
– are patru nivele de umidificare
– are functie automata de umidificare, care va seta nivelul de nebulizare pe o treapta inalta, daca umiditatea din camera este scazuta, respectiv va scadea intensitatea nebulizarii, daca umiditatea este inalta.
– totodata umiditatea dorita poate fi setata manual,in intervalul a 45% – 75% in trepte de cate 5%
– pe langa aceste functii umidificatorul ultrasonic Ardes Nebulo Digital AR8U20 are si ionizator, care poate fi activat sau dezactivat, dupa preferintele nostre.
– directia de suflare a aburului poate fi ajustat in 360 de grade, rotind capacul inferior.
– si nu in ultimul rand, acesta are timer, cu ajutorul caruia putem sa setam timpul de lucru, pana cand aparatul se opreste.

Acestea erau cele mai importante aspecte tehnice la umidificatorul AR8U20, la care trebuie adaugat si faptul ca are un sertar special cu burete, unde se pot pune picaturile de uleiuri esentiale.

De ce as recomanda umidificatorul AR8U20? Pentru ca volumul de abur generat in ultimele trepte este impresionanta, alaturi de rezervorul imens, acesta va functiona continuu in timpul noptii fara intrerupere. Totodata distanta la care sufla aburul este printre cele mai mari distante vazute (testate de mine pana acum). Temporizatorul si functia de ionizare poate fi folositoare in cele mai multe cazuri.
Si chiar daca are 5 butoane (cam multe) pentru un umidificator, acesta poate fi setat cu usurinta pentru fiecare mod de lucru.

 

VEZI SI ALTE MODELE ARDES AICI

 

De ce nu va fi aparatul ideal pentru unii? Deoarece ca si constructie este destul de fragil, la mutarea lui intodeauna trebuie sa ai grija sa-l prinzi de baza, si sa nu uit nici faptul ca umplerea lui poate fi un pic straniu pentru multi, operatiune despre care manualul de utilizare nu prea zice multe (oricum e in franceza si engleza).
Aparatele care produc un volum de abur precum umidificatorul AR8U20 mai scot si niste sunete, care pot fi deranjante pentru multi, mai ales in timpul noptii. E un fel de picaturi de apa in chiuveta (care chiar pot fi enervante).

Insa la un pret de sub 300 de Lei, AR8U20 este una din cele mai bune umidificatoare, care chiar produc un volum de abur impresionant, si care dispune de functie de ionizare, mod Automat de lucru, si temporizator.
Si sa nu uit faptul ca daca aparatul ramane fara apa, acesta se opreste, nu se arde cum e ceva foarte frecvent la aparatele mici.
Daca va ganditi sa-l achizitionati, nu uitati faptul ca aceste nu e mic, caci are 34 de cm inaltime, si 19 cm lungime. Insa pentr a avea un rezervor mare, si aparatul in sine trebuie sa fie mare.

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!