Aspiratorul cu sac Star-Light ASVS-730B

Aspiratorul cu sac Star-Light ASVS-730B
2.9 (57.14%) 7 vote[s]

Chiar daca era aspiratoarelor cu sac parea ca a luat sfarsit, deoarece acest tip de filtrere exista de foarte mult timp, producatorii puteau sa se concentreze pe alte detalii, cum ar fi o putere de aspirare cat mai mare, pentru un motor cat mai mic.
Totodata in afara de aspiratoarele cu filtrare in apa (care intradevar filtreaza cel mai bine, insa au o putere de absortie foarte mica) cele cu sac au cea mai buna performanta la emisii de praf.
Aspiratorul Star-Light ASVS-730B este noul model al celor de la Emag, si ofera performanta ridicat pe toate nivele, mai putin cel legat de aspirarea covoarelor.

 

REVIEW-URI DESPER ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Sa vedem insa cele mai importante aspete pe care le are acest aspirator, cu numele de Star-Light ASVS-730B :

– chiar daca si eu personal am renuntat la aspiratoarele cu sac, acestia chiar ofera o putere de aspirare foarte mare. In cazul de fata vorbim de o putere de aspirare de 200W
– cu un consum de 700 W, puterea de aspirare mai sus amintita este una foarte buna, nu-i de mirare faptul ca a obtinut Clasa A la eficienta energetica (ultimul model de la acesi producator, insa de tip fara sac, chiar daca are un consum de 800W, puterea lui de aspirare este de 180W.)
– pentru ca aerul din camera sa fie cat mai curat, este dotat cu filtru Hepa, acea filtru care este folosit pentru eliminarea impuritatilor si a acarienilor din aer.
– chiar daca dupa un timp sacul care mai trebuie si schimbat ne poate da dureri de cap, combinatia de sac + filtrare Hepa ofera un aer mai curat decat la modelele fara sac + filtru Hepa. Si la Emisii de praf, Star-Light ASVS-730B a obtinut clasa A.
– sacul textil are o capacitate foarte mare, de 3 litri, care in cazul unui apartament mediu este indeajuns. Eu oricum recomand golirea sacilor dupa fiecare utilizare a unui aspirator, pentru ca acesta sa nu se “infunde”.
– cu o raza de acoperire de circa 8 metri, daca priza ar fi in mujlocul camerei, ati putea aspira o suprafata de circa 60 mp ­čÖé

 

Din pacate Star-Light ASVS-730B nu cine cu multe accesorii, decat cu cel pentru spatii inguste, insa daca ne uitam la pretul acestui model, nu putem avea prea mari pretentii.
Cu siguranta nu este aspiratorul cu cea mai mare putere de aspirare, insa mdin familia Star Light este, si este peste multe alte modele de la alte marci, care pe deasupra sunt si scumpe.
Asa ca Star-Light ASVS-730B ofera una din cele mai bune raporturi de pret/putere de aspirare.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Sincer, astept si momentul cand cei de la Star Light o sa scoata si un aspirator cu filtrare prin aer, nu de alta, dar macar sa traga in jos un pic preturile si pe acel segment.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!