Probabil va ganditi sa va luati un robot aspirator, si cercetati piata de ceve vreme, si ati remarcat faptul ca produsele Xioami au foarte mute review-uri pozitive.
Xiaomi produce de la trotineta electrica, la ceas inteigent pana la tot ce inseamna smart home, cum sunt si aspiratoarele „inteligente”.
Primul model a fost Xiaomi Mi Robot Vacuum, care era si este una din cele mai bune aspiratoare robot la un pret de sub 2000 de lei. La acest pret poate fi comandat direct din Romania, cu garantie in Romania, insa daca printeti o oferta buna la Gearbest, puteti avea acest minunat aspirator chiar la un pret de 300 de dolari, cu transport gratuit.
Insa mai nou a aparut si urmasul acestui aspirator, sub numele de Roborock, care este mult mai scump, si fara a lauda prima sau a doua, voi incerca sa evidentiez diferentele majore intre acestia.
De unde il luati, si pe care il luati, va fi decizia Dvs.
VEZI AICI PRETUL ACESTOR ASPIRATOARE PE GEARBEST
Principalele caractereistici tehnice la aspiratoarele Xiaomi Mi Robot Vacuum si Xiaomi Mi Robot 2 Roborock S50:
– bateria la cela doua este aceasi, cu o capacitate de 5200 mAh, cu care pot aspira pe o perioada de maxim 150 minute.
– puterea de aspirare la Roborock este de 2000 Pa, fata de 1800 Pa la cea de prima generatie
– avand putere de aspirare mai mare, are si o capacitate de colectare mai mare, de 480 ml, fata de 420 de ml
– chiar daca cel nou are o putere de aspirare mai mare este mult mai silentios! Are un nivel de zgomot intre 54 si 67 de dB, fata de 61-72 de dB cat are cea din prima generatie.
– filtrele intre cele doua au marimi identice, si se pot schimba intre ele foarte usor, insa conform producatorului, cel din a doua generatie poate fi spalata, deci o viata mult mai mare, si costuri mai mici de intretinere.
– la Roborock a fost introdus asa zis-ul detectare inteligenta de covor, adica cand aspiratorul detecteaza faptul ca a trecut pe covor, automat trece la puterea de aspirare maxima. Cand iese de pe covor, revine la puterea de aspirare normala
– teoretic cel din urma poate sa treaca obstacole mai mari, adica si cele de 2 cm fata de 1.5 la cat a fost specificat Mi Robot Vacuum
– chiar daca cea mai mare diferenta la Roborock este functia de mop, avand separat rezervor de apa special pentru acest scop. In acest mod, poate functiona aproximativ 40 de minute.
– senzorii la noul model sunt mai sensibili, si fata de 12 cat are vechiul model, acesta are deja 13 senzori 🙂
– aplicatia noua aduce funcii noi, precum putem „arata” locul unde sa aspire, sau putem crea „ziduri digitale” de care sa nu treaca aspiratorul.
VEZI PRETUL DIFERITELOR MODELE IN ROMANIA
Daca il luam direct din China, modelul Roborock poate fi achizitionat la pretul lui Xiaomi Mi Robot Vacuum luat din Romania. Evident niciunul nu e un model ieftin, insa in comparatie cu ceilalti producatori, care au modele bune, cei de la Xiaomi au cel mai bun pret.
7 gânduri despre “Cele doua aspiratoare de la Xiaomi Roborock vs Mi Robot”
Super articolul, scurt si la obiect, mi-am putut face rapid o impresie generala la ce sa ma astept. Multumesc.
Se incurca la dungile negre de pe covor.Nu trece peste ele .
As dori aspiratorul roborock 2 aas dori un preÈ› multumesc
Buna ziua,
Puteti vedea cateva preturi aici
Hello. Sa inteleg ca robotului din prima generație nu ii putem indica sa curata o singură zona sau o singură cameră, nu? Doar a 2 a versiune are aceste funcții?
Da.
Salut! Sunt compatibile accesorile din linkul de mai jos cu roborock 2?
facebook.com/XiaomiRoborockAccesorii/shop