Aspiratorul 2 in 1 Star-Light ASBC-2040WR

Aspiratorul 2 in 1 Star-Light ASBC-2040WR
3.8 (75%) 8 vote[s]

Cu siguranta ati fost in situatii in care ati fi dorit sa aspirati in unele locuri mai inguste sau mai freu accesibile, si aspiratorul normal nu putea sa ajunga in acele locuri. Sau trebuia doar sa aspirati langa masa, dupa ce copilul a terminat asa numitul lupta cu felia de paine, si care s-a terminat cu victorie, insa campul de lupta cerea o maturare sau aspirare urgenta.
Aspiratoarele 2 in 1, asa cum este si Star-Light ASBC-2040WR nu pot inlocui niciodata un aspirator normal, caci sunt mici, au un motor mai mic, si o putere de aspirare mai mica, insa sunt ideale pentru situatii cand avem o suprafata foarte mica de aspirat, sau intr-un loc unde nu ajungem cu aspiratorul normal. Totodata aces model este cu acumulator, deci o libertate de miscare maxima.

 

 

CATEVA REVIEW-URI DESPRE EL AM VAZUT SI AICI

 

Principalele caracteristici ale aspiratorului 2 in 1 Star-Light ASBC-2040WR :

– vom avea o libertate de miscare maxima cu acest aspirator, caci il putem folosi si ca un aspirator vertical normal, dar si ca un aspirator de mana. Cand il folosim ca aspirator de mana, putem aspira lejer scaunul copilului, fotoliul, sau de ce nu resturile de mancare din masina.
– deoarece este un aspirator pe baterie, sau mai bine zis acumulator, este foarte important durata de utilizabilitate a acestuia, cu o incarcare. Daca e incarcat la maxim putem sa-l folosim undeva la 20-25 de minute.
– si probabil cel mai important aspect la un aspirator este puterea de aspirare. Aici Star-Light ASBC-2040WR nu sta foarte bine, caci are o putere de 80 W. De exemplu modelul ACBP-2265BR are o putere de 130W.
– greutatea acestuia este de doar 2.4 kg, asta cand e in mod de aspirator vertical, iar cand e ca si de mana, acesta are undeva la 1 kg si un pic, deci il poti folosi cu lejeritate in locuri unde nu puteai sa ajungi cu aspiratorul normal
– ca si accesori vine impreuna cu o perie rotativa, accesoriu pentru spatii inguste, accesoriu pentru mobila, si suportul de prins pe perete.
capacitatea colectorului este de doar 0.4 litri, insa acest volum este indeajuns pentru un asirator de acest tip.

Chiar daca niciodata (sau cel putin nu in viitorul apropiat) nu va inlocui un aspirator cu acumulator unul normal, cu alimentare la priza, de multe ori este de mare folos, si poate fi acel aspirator care e folosit zilnic, insa pentru perioade foare mici de timpi, si pentru a strange resturi de mancare, si murdarii vizibile. Nu vor aspira praful din covor sau din presa de la masina, insa de pe suprafata vor aspira ce gasesc.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Aspiratorul 2 in 1 Star-Light ASBC-2040WR poate fi folosit si ca aspirator vertical, si ca aspirator de mana, si asa cum ati vazut probabil deja, are un pret accesibil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!