Horizon 50HL5300F

Horizon 50HL5300F
5 (100%) 1 vote[s]

Horizon 50HL5300F este, oarecum, un model de nivel “mid-range” al producatorului, fiind un simplu TV LED, ce nu se remarca prin functii Smart sau alte asemena lucruri, fiind recomandat celor mai putin pretentiosi, sau, celor care isi doresc un televizor cu o diagonala generoasa la un pret acceptabil. Insa, mai multe detalii vizavi de acest model de televizor, se vor remarca mai jos, in ordinea cu care v-ati familiarizat, pentru review-urile noastre.

 

 

VEZI AICI MAI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Design

Dupa cum spuneam inca de la inceput, avem de-a face cu un televizor de nivel mid-range ce nu se remarca prin mari lucruri. Asadar, din punct de vedere al design-ului, putem spune ca liniile destul de subtiri ale acestui televizor par sa puna in avantaj ecranul de 127 centimetri, insa,  nu putem fi egoisti si sa nu spunem ca, chiar si asa, avem un aspect modern si elegant, fiind un televizor ce cu siguranta va atrage destule priviri, tocmai din pofida liniilor subtiri. Avem si un suport integrat, suport alcatuit dintr-un “platou” de forma dreptunghiulara, suport ce pare sa atraga destul de mult praf si destul de multe amprente, deoarece este realizat dintr-un plastic lucios si nu unul mat, asa cum e rama telvizorului Horizon 50HL5300F. Privit din lateral, in afara zonei inferioare a televizorului, putem spune ca este destul de subtire, in hartii, cei de la Horizon laundandu-se cu o grosime de doar 8.5 centimetri si o greutate de 18.5 kilograme.

Imagine

Asadar, inca de la capitolul design am specificat ca avem un ecran de 127 centimetri, deci, un ecran destul de generos, ce urmeaza sa ne ofere imagini tactate la o rezolutie Full Hd, iar, datorita unei tehnologii D-LED, vom avea o experienta de vizualizare buna atunci cand redam programe HD sau digitale. De altfel, datorita unui contrast de 1000:1 si a tehnologiei deja intalnita pe majoritatea televizoarelor, CME 100HZ, vom avea o imagine foarte clara afisata pe ecranul de 127 centimetri, la un unghi de maxim 170/160 grade.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, Horizon 50HL5300F ne ofera un sistem audio format din doua boxe, de o capacitate totala de 20W, fiind un sistem realizat pe arhitectura Nicam ce are ca scop oferirea unui sunet cat mai puternic, fara a fi distorsionat, sistem in ajutorul caruia vine functia Dolby Digital Plus.

Smart

Asa cum spuneam inca de la inceputul articolului, avem de-a face cu un televizor LED, nu unul Smart ce nu se remarca in vreun fel prin calitati Smart, insa, chiar si asa avem unele functii interesante ce au ca scop fie redarea unui sunet cat mai clar si puternic, fie sa ne redea cel mai bun unghi de vizualizare si o imagine cat mai clara indiferent de unde privim. Astfel, chiar daca nu avem un Smart TV, putem spune ca beneficiem de ceea ce avem nevoie in acest pret.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Concluzie

Drept concluzie, putem spune ca in pretul lui , Horizon 50HL5300F ne ofera tot ceea ce se poate mai bine, facand referire inca o data la pretul acestuia, producatorul cautand sa ofere cate putin din fiecare: sunet, imagine clara, aspect aranjat si elegant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!