iMemory Silver Dormeo

iMemory Silver Dormeo
3.7 (74%) 10 vote[s]

Ai nevoie de o saltea de burete? Saltele cu arcuri nu ti se par confortabile?
Daca esti nehotarat in a alege una dintre saltelele cu spuma de pe piata, iti recomandan iMemory Silver de la Dormeo.

iMemory Silver iti va oferi 18 cm de spuma confortabila. ­čÖé Wait a minute, conteaza si confortul partenerului? Atunci sigur iMemory Silver este optiunea optima, deoarece la marimile de peste 140 cm, intr-o husa gasiti nuclee de spume separate, astfel si partenerul isi poate alege suprafata care-i ofera confortul maxim. E de necrezut, nu?

 

VEZI MARIMILE DISPONOBILE LA ACEST MODEL

 

Salteau se compune si 2 straturi de spuma Ecocell. Una de culoare albastra, mai dura care se adapteaza mai bine la greutatea corpului, si una portocalie, mai moale. Doar intorci spuma, si dormi pe ce suprafata iti place mai mult. Iti plac saltelele mai dure? Foloseste spuma albastra pe deasupra si husa cu partea fara spuma deasupra. Sau iti doresti o saltea mai moale? Foloseste spuma portocalie pe partea superioara a saltelei. Vrei si mai moale? Intorci si husa. Deorece cusut in husa mai este un strat de spuma, spuma Memory, de 2 cm, care da un plus de moliciune saltelei si care se adapteaza la forma corpului.

Si acum dezvaluirea: de ce se numeste Silver? Pentru ca husa este confectionata din fibre Climalite si fibre de argint. Argintul sporeste calitatea antibacteriana a saltelei. Husa este impregnata si cu o substanta CleanEffect, antibacteriana si antiacarieni, dar pe langa aceasta protectie, argintul impiedica inmultirea bacteriilor si este si un antiseptic natural. Sub husa se mai gaseste si un strat suplimentar hipoalergenic din fibre de silicon. Se poate spune, ca salteaua iMemory Silver este o optiunea viabila pentru persoanele cu diferite alergii.

Argintul si spuma Ecocell, datorita structurii ei, permit o mai buna aerisire si a termoreglare mai eficienta. Oricat ai transpira, salteaua iMemory Silver nu-si va face griji. ­čÖé Si tu vei avea parte de un somn linistit si relaxant. Iar husa o poti spala ulterior in masina de spalat la 60 de grade. Tot datorita structurii spumei, salteaua nu se deformeaza nici la greutati mai mari.

Daca esti o persoana care se preocupa pe langa confortul propriu si de mediul inconjurator, vestea buna este ca spuma Ecocell si spuma de memorie a saltelelor Dormeo sunt reciclabile.

MULTE ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Cu toate punctele listei imaginare (saltea de burete fara arcuri, saltea ortopedica, saltea confortabila, saltea ecologica) bifate, iti ramane doar sa comanzi iMemory Silver si sa profiti de toate avantajele oferite.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!