Joc Monopoly Ultimate Banking

Joc Monopoly Ultimate Banking
5 (100%) 1 vote[s]

Sunteti tineri sau va simtiti tineri? Tineti pas cu secolul 21, nu? Ei, in cazul acesta, daca vreti sa jucati Monopoly, veti alege varianta electronica, si nu cea clasica a jocului. Monopoly Ultimate Banking este cea mai noua versiune a jocului Monopoly, in care banii cash dispar si apar cardurile de credit si tehnica touch prin cititorul de carduri.

Monopoly este un renumit joc de strategie, prezent pe piata inca din anul 1934, dar care nu se demodeaza niciodata. Mai ales daca Hasbro Games a scos pe piata si aceasta varianta noua. In cutia jocului veti gasi pe langa clasica tabla de joc,22 de case, cele 49 de cartonase,4 figurine din plastic si doua zaruri, unitatea bancara electronica si patru carduri electronice.

 

 

VEZI AICI MULTE ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST JOC

Monopoly Ultimate Banking este un joc clasic de tranzactii imobiliare recomandat de la 8 ani. Se poate juca in maxim 4 jucatori. Fiecare jucator primeste un card electronic iar cititorul de carduri ii poate spune in orice clipa cati bani are pe card, cat are de platit pentru achizitia unei proprietati sau chiria aferenta. Astfel jocul devine mai rapid si o runda de joc poate fi terminata in 30 de minute.

Mutarea figurinelor de plastic se va realiza in functie de aruncarea cu zarurile. Casutele de pe tabla de joc indica ce e de facut: in cazul unei casute libere, proprietatea poate fi achizitionata sau va avea loc o licitatie; daca casuta este deja ocupata, se va plati chirie; s-ar putea sa fiti nevoiti sa trageti o carte “Eveniment” sau “Locatie” sau sa mergeti la inchisoare de exemplu. In aceasta noua versiune a jocului, cartile de “Noroc” si “Comunitatii” sunt inlocuiti de cartile “Eveniment” si “Locatie”. Castiga jucatorul cel mai bogat, cu cele mai multe proprietati si cei mai multi bani. In Monopoly Ultimate Banking licitatie este una contra cronometru si este controlata de catre cititorul de carduri. In cutia jocului veti gasi si regulile de joc in limba romana.

Jucand Monopoly Ultimate Banking sigur te vei distra si te vei deconecta de la rutina zilnica, dar pe langa distractie acest joc de societate te va si invata sa ai rabdare, sa te gandesti bine inainte de a face investitii, ce si cum e indicat sa faci in lumea financiara si imobiliara. Este un joc educativ, copii pot invata de la o varsta frageda pe langa notiunile financiare si ce inseamna sa ai cheltuieli cu o investiei sau proprietate, cum poti asigura un flux constant de lichiditati, cum poti fi un bun vanzator si negociator, etc. Cunostinte esentiale pentru a te descurca in viata de adult. Concluzia finalaa: merita investit intr-un Monopoly Ultimate Banking.

 

VEZI PRETUL ACESTUI JOC

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Joc Monopoly Ultimate Banking”

error: Content is protected !!