Salteaua Dormeo iMemory S Plus

Salteaua Dormeo iMemory S Plus
3 (60.49%) 123 vote[s]

Cine nu-si doreste un somn odihnitor si linistit? Si s-ar gasi undeva persoana care sa refuze un astfel de somn in fiecare noapte? ­čÖé
Pentru ca acest vis sa devina realitate aveti nevoie de o saltea de calitate. Cum este de exemplu iMemory S Plus a celor de la Dormeo.

iMemory S Plus fiind o saltea cu spuma, se recomanda folosirea ei pe o platforma perforata, care sa asigure aerisirea adecvata. Pentru a reduce si mai mult riscul aparitiei mucegaiul, este indicat sa se intoarca salteaua periodic de pe o parte pe alta.

 

 

VEZI AICI MARIMILE DISPONOBILE LA ACEST MODEL

 

De ce ar fi acest model mai confortabil decat alte saltele? Pentru ca asigura mai multe nivele de fermitate si de sustinere, astfel salteaua poate fi personalizata dupa placul fiecaruia. Acest avantaj este dat atat de stratul de 3cm de arcuri tip Octaspring, tehnologie premiata, cat si de diferitele straturi de spuma care acopera arcurile: 6 cm spuma Ecocell portocalie (este mai moale) pe o parte, si 6 cm spuma Ecocell albastra (mai tare) pe cealalta, iar in interior spuma ferma Ecocell. Astfel, intorcand salteau se poate regla duritatea/fermitatea saltelei.

Nucleaul saltelei in interior este curbat in forma literei S, astfel asigura o sustinere optima si ergonomica a coloanei. Dar datorita celor 3 zone de confort poate fi si ajustat conform preferintelor utilizatorului: o sustinere mai intensa la picioare sau invers, de exemplu.

Husa utilizata la modelul iMemory S Plus este si ea una speciala, din fibre Climalite, care permit o gestionare mai eficienta a temperaturii si umezelii. Datorita impregnarii cu o substanta antibacteriana si antiacarieni, precum si datorita faptului ca este detasabila si lavabila la 60 de grade, salteaua este o alegere perfecta pentru persoanele care sufera de diverse alergii sau astm. Husa contine si un strat de spuma cu memorie, care sporeste confortul resimtit, daca schimband fetele husei crestem sau scadem nivelul de fermitate al saltelei.

 

ALTE REVIEW-URI SI PARERI APAR SI AICI

 

Ce-ti mai ofera in plus modelul acesta marca Dormeo? Un nivel crescut al energiei corpului, o relaxare mai profunda si un somn foarte odihnitor datorita tratamentului special Re-Vitalize, tratament cu ioni negativi. Acest tratament consta in tratarea materialului cu un lichid special care contine substante capabile sa genereze descarcari electrostatice aplicate. Iar la achizitia unei saltele de dimensiuni 160+, partenerii de somn beneficieaza de o saltea cu doua nuclee duale separate, astfel fiecare isi ajusteaza partea dupa preferintele proprii, totusi avand o saltea comuna.

Raportul pret/calitate la acest produs este unul foarte bun. Investind in Dormea iMemory S Plus sigur nu veti regreta.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!