Topper TED Adry Cool Gel

Topper TED Adry Cool Gel
3.5 (70.67%) 15 vote[s]

Una din cele mai bine vandute topper-e de saltea este Topper-ul TED Adry Cool Gel, care pe emag de cele mai multe ori este la

 

un pret foarte convenabil, si deoarece la unele “evenimente de reduceri” este si mai ieftina, se vinde ca painea calda.

Sa vedem insa din punct de vedere tehnic cat de bun sau rau este acest topper fabricat in Bulgaria, si cu care nu primesti nimic in Romana ­čÖé

 

Dupa ce il primesti de la curiier, poti fi ramas surpins de volumul foarte mic al coletului, si de faptul ca apropae totul e pe bulgara, din fericire gasim pe el si ceva texte pe engleza. Si desi din instinct vrei sa-l “probezi” din prima, acesta pentru a-si lua forma trebuie sa astepti 24 de ore.

 

MULTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Topperul TED Adry Cool Gel este format din doua straturi, prima este o spuma poliuteranica cu o grosime de 3 cm, cu o densitate de 25/42 (ceea ce inseamna ca este destul de moale), si un asa zis strat de memorie cu capsule gel de 2cm. Deci un topper de 5 cm , pus intr-o husa detasabila, care se inchide cu un fermuar.

 

Poate v-ati gandit ca acest topper este de tip memory, insa nu e. Sau cel putin nu se comporta ca una de memorie.

Acest topper datorita densitatii destul de mici si a grosimii totale de 5 cm este recomandat pentru canapele, canapele extensibile sai coltare care sunt mai incomode. Daca aveti o puneti peste o saltea, probabil nu o sa simtiti vreo diferenta .

Topperul TED Adry Cool Gel vine de obicei in 5 variante de marimi: 82×190, 90×200, 120X200, 140X200, 160X200. Ultimele trei fiind si cele mai populare, caci saltelele sunt de aceste marimi. Daca il prinzi la reducere, atunci este una din cele mai ieftine topper-e de pe piata (Aloe Memo Family este insa si mai ieftin), indiferent de producator. Insa si fara reduceri pretul lui este unul foarte bun.

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA LA ACEST TOPPER AICI

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 g├ónduri despre “Topper TED Adry Cool Gel”

error: Content is protected !!