Kring Sylvie Vive

Kring Sylvie Vive
4.3 (85%) 8 vote[s]

Kring Sylvie Vive Canapeaua perfecta pentru sufrageriile moderne

Vremurile cand canapelele se primeau mostenire si erau lasate mai departe generatiilor viitoare au trecut de mult, iar acestea sunt inlocuite mult mai des de regula odata cu noile amenajari interioare ale caselor.

Una dintre cele mai moderne canapele este Kring Sylvie Vive, ce este un produs destinat relaxarii dupa o zi stresanta de munca la birou. Aceasta are un design ultramodern ce poate satisface si cele mai pretentioase gusturi si iese in evidenta prin cele trei locuri foarte bine personalizate.

O canapea comoda si utila

Fiecare persoana va ocupa astfel o pozitie comoda si relaxata, iar riscul ce apare in cazul canapelelor fara locuri individualizate (acela ca cineva sa ocupe doua locuri) dispare cu desavarsire.

 

 

VEZI AICI GAMA INTREAGA DE CULORI DISPONIBILE

 

Cele doua reclinere ale canapelei sunt o adevarata binecuvantare pentru cei ce stau foarte mult in picioare. Nu de putine ori mi-am revenit aproape miraculos atunci cand am deschis reclinerul canapelei, iar faptul ca aceasta are trei grade de reglaj al confortului ne ofera un bonus nesperat.

Cei mai avantajati sunt cei ce se vor aseza pe cele doua locuri laterale, deoarece acestea sunt cele prevazute cu miraculoasele reclinere. Deschiderea acestora se face foarte usor, iar acestea au devenit favoritele mele in serile in care savurez un film in fata televizorului.

Canapeaua are si doua brate moderne realizate din PAL, placaj si MDF. Designul ergonomic al acestora si faptul ca sunt acoperite de un amestec de vata poliesterica si spuma polioretanica inseamna ca bratele noastre vor beneficia de un suport delicat si perfect pentru a se odihni.

Kring Sylvie Vive este rezistenta si suporta o greutate totala destul de mare deoarece beneficiaza de un cadru de lemn masiv din pin iar sistemul reclinerului este din metal, fapt ce ne asigura ca vom putea utiliza canapeaua o perioada foarte lunga de timp.

Partea extensibila este moale si elastica. Sezutul beneficiaza de cel mai modern sistem de arcuri acoperit cu spuma poliuretanica, fapt ce il face comod si durabil.

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

O canapea comoda pentru sufragerii moderne

Pernele din spate sunt din spuma poliuretanica si vor asigura coloanei un suport ferm dar placut si previn transpiratia abundenta din timpul verii.

Aspectul placut al canapelei este scos in evidenta si de stofa de cea mai buna calitate ce acopera canapeaua. Aceasta are o culoare rosu aprins ce o evidentiaza imediat in cadrul mobilierului, iar intretinerea se face destul de usor utilizand detergenti speciali pentru tapiterie (acestia nu contin clor).

Petele mai usoare se pot curata folosind numai apa si sapun, iar ceara (spre exemplu) se indeparteaza folosind o hartie absorbanta si un fier de calcat.

Produsul se va livra dezasamblat insa este usor de montat, deoarece este insotit de instructiuni detaliate de montaj (text si elemente grafice). Este nevoie insa de rabdare si putina dexteritate, deoarece va trebui sa intrebuintam un ciocan si mai multe surubelnite.

Canapeaua va trebui protejata de efectele umiditatii si ale caldurii ce o pot deteriora, de aceea nu este indicat ca aceasta sa fie folosita in medii umede sau sa fie amplasata la mai putin de 1.5 metri fata de o sursa de caldura.

Kring Sylvie Vive are dimensiunile de 193 x 100 x 101 centimetri si o greutate de 74.5 kilograme.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!