GRUNDIG GWN48430 programe si consum

GRUNDIG GWN48430 programe si consum
2.9 (58.35%) 97 vote[s]

GRUNDIG GWN48430 chiar daca nu este cea mai ieftina masina de spalat rufe de pe piata, deoarce vine cu nu mai putin 7 ani de garantie, o clasa de eficienta energetica de A+++, 16 programe, 6 viteze de centrifugare, amanare pornire pana la 24 de ore, si o incarcare maxima de 8 kG. Din pacate site-urile care comercializeaza acest model nu ofera destule informatii despre acest model, asa ca in cele ce urmeaza incercam sa detaliem ce stie, si ce programe de spalare are.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Programele de spalare la GRUNDIG GWN48430 (GWN 48430):

Bumbac – Utilizati acest program pentru rufele din bumbac. Aici puteti selecta ca si temperaturi de spalare 40°C, 60°C sau 90°C, consumul de apa va fi de 70 de litri, centrifugarea maxima selectabila de 1400 de rotatii pe minut, si o grautate maxima de incarcare de 8 kg.
Bumbac Eco – daca se spala la 40°C, atunci putem incarca doar 4 kg de articole de acest tip, iar daca se spala la 60°C, aici avem optiunea de a incarca intre 4 si 8 kg. Daca masina e incarcat maxim, acesta are un consum energetic de doar 0.92 kWh!
HygieneCare – Utilizati acest program pentru a spala imbracamintea copilului, si imbracamintea care apartin persoanelor alergice. Se va spala la o temperatura ridicata de 90°C. Se poate incarca pana la 8 kg de rufe, si are un consum de 100 de litri de apa si un consum energetic de 2.25 kWh!
Sintetice – cu spalare la 40 si 60°C. Aici incarcarea poate fi de maxim 4 kg, iar centrifugarea de max 1200.
AquaPerfect 40°/40’ – Utilizati pentru spalarea rufelor din bumbac cu grad usor de murdarire sau nepatate intr-un timp scurt. Se spala la 40 si programul tine tot 40 de minute.
WoolProtect – program special pentru a spala imbracamintele din lana. Programul spala la 40°C, si pot fi incarcate doar 2 kg de astfel de articole! Si centrifugarea maxima este de doar 1000 rpm, pentru a ocroti articolele.
MachineCare – este un program de curata cuva si a furniza igiena solicitata a aparatului.
Stoarcere+Evacuare –
MultiSense – sau programul Automat la GRUNDIG GWN48430. Programul detecteaza tipul si cantitatea de rufe pentru o ajustare automata a consumului de apa si a timpului programului. Eu nu folosesc acest program
Asternuturi
Camasi – pentru camasi din bumbac si sintetice.
Mini 14’ – Utilizati acest program pentru a spala rufele din bumbac cu grad redus de murdarire in doar 14 minute. Incarcarea maxima poate fi de doar 2 kg!
Dark Care – o spalare la doar 40°C si in cantitate maxima de 4 kg. Este un program special pentru culori inchise.
GentleCare – pentru imbracaminte delicata, un program care nu are cicluri de centrifugari temporare.
Spalare manuala – o spalare la temperatura de doar 30°C
Clatire

GRUNDIG GWN48430 are si asa numitele functii speciale: Prespalare, Quickwash, Extra-clatire si Silent Mode. Fiecare face exact ceea ce trebuie. timpul total al programleor, dar si consumul va fi diferit fata de programul selectat.

Totodata avem si pornire programabila, blocare usa copii, setare nivel volum.

 

VEZI CELE MAI BUNE MASINI DE SPALAT RUFE AICI

 

Chiar daca termin destul de repede cu GWN 48430, acesta chiar este un aparat bun, si cei 7 ani de garantie va va pune pe ganduri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “GRUNDIG GWN48430 programe si consum”

error: Content is protected !!