Daewoo DWC-PD1213

Daewoo DWC-PD1213
3.7 (73.68%) 19 vote[s]

O masina de spalat eficienta ne poate scuti de foarte multe probleme. Hainele vor fi spalate impecabil fara sa  fie agatate sau gaurite si in mare parte din cazuri vor fi scoase si uscate, iar bugetul nostru va fi protejat datorita economiilor realizate de catre tehnologiile inovative ce echipeaza noile produse.

Unul dintre modelele ce au are un grad ridicat de satisfacere a clientului este masina de spalat cu uscator Daewoo DWC-PD1213 ce foloseste o tehnologie inovativa cu bule de aer pentru spalare.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Bulele de aer protejeaza hainele in timpul spalarii

Astfel, in timpul spalarii o duza speciala difuzeaza foarte multe bule de aer in timpul spalarii ce dizolva astfel mai bine detergentul si ajuta la curatarea impecabila a hainelor. Bulele de aer mai au si rolul de a proteja tesatura impotriva frecarii cu detergentul, protejand astfel mai bine hainele impotriva uzurii.

Volumul cuvei este de 12 kilograme si ne ofera posibilitatea de a spala absolut orice obiect de imbracaminte, inclusiv perne si pilote voluminoase. La acest lucru contribuie si usa cu un diametru de 556 milimetri ce are un unghi de deschidere foarte mare.

Capacitatea uscatorului este ceva mai mica, de numai 8 kilograme.

Viteza de centrifugare de 1200 rotatii pe minut este suficienta pentru o stoarcere eficienta.

Consumul redus de energie electrica este ilustrat de clasa energetica A in care ese incadrat produsul. La fel de bine arata si indicatorii pentru clasa de eficienta la centrifugare (A) si la spalare (C).

Masina de spalat cu uscator Daewoo DWC-PD1213 este prevazuta cu 14 programe:

 • program rapid, utilizat atunci cand dorim sa spalat o cantitate mica de rufe intr-un interval de timp foarte scurt, de 14 minute;
 • program de prespalare, utilizat pentru curatarea preliminara a rufelor;
 • inmuiere, folosit pentru inmuierea rufelor albe de bumbac;
 • curatare tambur se foloseste atunci cand se doreste curatarea tamburului si a cuvei;
 • uscare bumbac;
 • air refresh ce este utilizat numai pentru improspatarea hainelor cu ajutorul aerului ventilat, fara a recurge la procesul de spalare;
 • spalare si uscare rapida folosit atunci cand se doreste spalarea unei cantitati mici de haine nepatate, cu un grad normal de murdarie intr-un interval de timp de ora;
 • bumbac;
 • lana;
 • sintetice;
 • clatire intensiva;
 • sport;
 • kids care ce este un program special de spalare cu o temperatura presetata la un nivel inalt, de 60 de grade, ce beneficiaza de trei clatiri si de o viteza de centrifugare de 400 rotatii pe minut;
 • adaugare haine. Aceasta functie ne permite sa adaugam haine in masina chiar daca este in derulare un program de spalare, este nevoie numai sa deblocam usa si sa selectam acest program.

 

ALTE DETALII SUNT SI AICI

 

Tehnologii uluitoare de alimentare cu detergent si de economisire a energiei electrice

De atatea ori s-a intampla sa uitam sa dam drumul la alimentarea cu apa a masinii de spalat sau sa umplem dispenserul cu detergent sau balsam.

Noua masina de spalat cu uscator Daewoo DWC-PD1213 rezolva aceasta problema odata cu aparitia unui dispenser automat pentru detergent – Dr. Dispenser. Acesta va fi umplut in prealabil cu detergent si balsam, iar un sistem automat va introduce automat cantitatea necesara, ajustata la nivelul de rufe si la cantitatea de apa din masina.

Chiar daca dispenserul se va goli in timpul functionarii unui program, noua tehnologie ne va permite umplerea acestuia chiar in timpul derularii programului.

In plus, dispenserul este detasabil si este foarte usor de curatat si de intretinut.

Produsul este un prieten foarte bun al bugetului nostru, la aceste economii aducandu-si contributia si optiunea „CleanJet Shower” ce injecteaza apa in toate colturile tamburului cu ajutorul unui sistem de recirculare al apei ce este dotat cu o duza cu trei jeturi.

Trepidatiile cu care suntem obisnuiti in cazul unor masini de spalat clasice sunt reduse aproape de zero de catre noul motor Dynamic inverter, ce se caracteriseaza prin lipsa curelei de transmisie, legatura dintre acesta si motor fiind directa.

Motorul este sustinut si de catre tehnologia omologata de catre Daewoo si anume NVC (Noise Vibration Control). Aceasta reduce zgomotul si vibratiile datorita noului sistem de amortizoare folosit.

Panoul de control se confunda practic cu toata partea superioara a masinii.

Butonul de selectei al functiilor este din inox si este mare si usor de folosit fiind amplasat central.

In partea stanga se gasesc campurile tactile pentru reglarea cantitatilor de detergenti si balsam, insotite de indicatori luminosi ce indica gradul de umplere al acestora si al dispenserului.

In partea dreapta a butonului de setare al functiilor se gasesc campurile tactile pentru reglarea temperaturii, a vitezei de centrifugare si activarea diverselor functii (insotite binenteles de indicatorii luminosi aferenti), si controlul digitat pentru pornit / oprit sau start / pauza.

Una dintre masinile de spalat cu sistem de siguranta impotriva accesului copiilor

Aparatul este prevazut si cu o functie de blocare al accesului copiilor la comenzi si cu un program special de autodiagnosticare ce este rulat la pornirea masinii de spalat si cu un timer electronic pentru programarea intarziata.

Masina de spalat cu uscator Daewoo DWC-PD1213 are dimensiunile de 98,6 x 63 x 76,7 (cm) si o greutate neta de 88 kilograme.

 

ALTE REVIEW-URI GASESTI SI AICI

 

Puncte forte:

 • capacitate foarte mare de incarcare;
 • lipsa vibratiilor la centrifugare;
 • tehnologia de spalare cu bule;
 • consum mic de energie electrica, detergenti si apa;

Puncte slabe:

 • pret de achizitionare foarte mare;
 • viteza de centrifugare relativ modesta

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Daewoo DWC-PD1213”

error: Content is protected !!