Frigiderul Star-Light FTTV-81A+ cu capacitate de 81 litri

Frigiderul Star-Light FTTV-81A+ cu capacitate de 81 litri
2.5 (50%) 2 vote[s]

Frigiderul Star-Light FTTV-81A+ este cel mai nou model al acestui producator de electrocasnice, care vine cu ceva schimbari fata de modelele precedente, schimbari, care pentru unii din cumparatori care doresc un frigider cu o capacitate mai mica, exact ceea ce cautau.
Acesta are o capacitate de 81 de litri, deci se situeaza intre FTTM-98APP, care este mai mare, si MBM-67AP care este mai mic, si asa cum suntem obisnuiti cu frigiderele Star Light, numerele din denumirea modelelor reprezinta capacitatea acestora.

Star-Light FTTV-81A+ are un consum anual de 121 kwh de energie electrica, consum cu care a obtinut clasa de eficienta energetica de A+.
Dimensiunile aparatului sunt reduse, acesta avand o inaltime de 83.3 cm, o latime de 56 de cm, si o adancime de 48 de cm. Fata de modelul cu o capacitate de 98 acesta are un raft care poate fi pus pe doua trepte diferite, in functie de inaltimile alimentelor pe care vom stoca.
Spatiul de stocare din usa este mult mai mic, insa datorita acestui fapt, poti pune mult mai multe alimente in lada pentru legume si fructe, sau pe cele doua rafturi.
Star-Light FTTV-81A+ are si un mini congelator, cu o capacitate mai mica ca in cazul modelului FTTM-98APP, insa mai mare ca in cazul frigiderului MBM-67AP.

Cu un pret si capacitate intre cele doua modele mai vechi, insa in continuoare una din cele mai ieftine modele cu o astfel de capacitate.

VEZI PRETUL ACTUAL AL CESTUI MODE AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Frigiderul Star-Light FTTV-81A+ cu capacitate de 81 litri”

error: Content is protected !!