Cuptorul Star-Light BOS-609TDBL cu o capacitate de 56 litri si 9 functii

Cuptorul Star-Light BOS-609TDBL cu o capacitate de 56 litri si 9 functii
4 (80%) 1 vote[s]

Chiar daca probabilitatea ca Dvs sa cumparati un cuptor electric incorporabil Star-Light este mica, deoarece marca nu este cunoscut deloc in aceasta categoria de electrocasnice, si deobicei oamenii aleg un Whirlpool, Bosch, modelul BOS-609TDBL este in momentul de fata cel mai avansat al celor de la Star Light, deci merita o atentie sporita.
Acesta are 8+1 functii (destul de mult), iar in 4 dintre ele va functiona si ventilatorul din spatele acestuia, pentru a obtine o caldura cat mai uniforma. totodata are si un mic afisaj electronic, pe care vom vedea ceasul cand cuptorul nu este in fucntiune, sau timpul ramas de coacere, din cel setat de noi.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Functiile disponibile la cuptorul incorporabil Star Light BOS-609TDBL:

Iluminare cuptor – este considerat o functie, insa evident nu este vreun program de coacere. Tocmai de aceea, am specificat mai in fata faptul ca are 8+1 functii.
Incalzire superioara si inferioara – cu ajutorul acestei functii se pot prepara majoritatea mancarurilor, cu ajutorul rezistentelor de sus si de jos care functioneaza in acelasi timp.
Gatire cu abur – este cautat de foarte multi, insa pana cand reusest sa obtii rezultate bune cu acest mode de gatire, trece mult timp. Insa daca ai prins “smenul” atunci acesta este cel mai sanatos mod de a prepara alimetele.
Incalzire sus – pentru rumenirea partii de sus a preparatelor si pentru pregatirea produselor de patiserie si a prajiturilor
Grill – pentru preparaera bucatilor de carne, sau paine prajita. Daca preparati carne, nu uitati sa-l intoarceti la jumatatea timpului de preparare.
Grill cu ventilator – deoarece va functiona si ventilatorul, nu mai trebuie sa intoarceti carnea, si puteti prepara un pui intreg fara batai de cap.
Convectie – vor funtiona elementele de incalzire inferioara si cea superioara, iar cu ajutorul ventilatorului temperatura va fi constanta pe orice nivel al cuptorului. Astfel puteti prepara mancaruri care necesita aceasi temperaturi, pe mai multe nivele in acelasi timp. Insa este mai recomandat pentru a prepara cantitati mari pe mai multe nivele din acealasi tip de mancare.
Incalzire circulara – va functiona elementul de incalzire circulara aflat in jurul ventilatorului. Acest program este ideal mai ales pentru prajituri.
Ventilator – va functiona doar ventilatorul, fara niciun element de incalzire, si este denumit la alte maric ca si programul de dezghetare. Insa este vorba de o dezghetare “naturala”.

 

VEZI DACA AU APARUT ALTE PARERI AICI

 

Cu ajutorul selectorului de temperatura, putem alege cu usurinta valori intre 40 si 240°C, cu o precizie de 5°C. Avand si afisaj electronic, putem seta cu usurinta timpul de coacere al programului selectat.
Star-Light BOS-609TDBL are 59.5×59.5×57 de cm, si cu siguranta va arata superb in bucataria Dvs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!