Mai putin fum cu Star-Light EGA-2200W

Mai putin fum cu Star-Light EGA-2200W
3.3 (66.67%) 6 vote[s]

Pana cand nu apar studii noi care sa ma contrazica, prepararea carnii la gratar este una din cele mai sanatoase metode de preparare, si care se putea face mai demult numai in natura, acum avem posibilitatea de a ne bucura de prepararea mititeilor, legumelor, si tot ce vrei sa pregatesti la gratar.
Desi am si folosesc Star-Light A-1650W, de care sunt multumit pe deplin, in cea ce priveste pregatirea mancarurilor, insa capacul de sticla putea sa fie mai mare, deci si mai putin fum in bucatarie, am intalnit la un prieten un model mai noi, si anume Star-Light EGA-2200W.

 

Ce e plus la acest Star-Light EGA-2200W, fata de mdelul meu :

suprafata placii de preparare este mai mare, cu aproximativ 5 cm atat pa lungime cat si latime. Vorbim despre o suprafata combinata de gatire. Avem si grilaj, dar si suprafata plata.
– chiar daca suprafata de gatire este doar un pic mai mare, puterea acestuia este mult mult mai mare, de 2200 Wati, o putere cu care cu siguranta si cei care se plangeau la celalat model, ca doar incalzeste mancarea, vor fi multumiti. Termostatul este aceasi, si si modlul de reglare a puterii, insa deoarece puterea e mai mare, se vor folosi si treptele 2-3 (care la modelul A-1650W chiar ereu doar de mentinere la cald)
– si cel mai important aspect, este faptul ca capacul de sticla se potriveste mult mai bine, fumul fiind chiar minim! Toate gratarele pe care le-am testat pana acum scoteau ori foarte mult fum, sau destul de putin, insa mult peste cantitatea pe care o ai cand faci un gratar cu Star-Light EGA-2200W.
– cea ce putea fi imbunatatit fata si nu a fost: cablul de alimentare este la fel de scurt, pentru cei care nu au priza in aproprierea hotei, poate fi o problema.

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST GRATAR

 

Totodata amintim la Star-Light EGA-2200W si :
– are tava de scurgere care e foarte usor de curatat
– placa este antiaderenta
– termostat pe 5 nivele (recomand pentru carne nivelul 4 si 5)
– piesele care se pot murdari, pot fi spalate cu masina de spalat vase.
– pret destul de mic

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!