Friteuza Star-Light OFB-3020SS la pret mic

Friteuza Star-Light OFB-3020SS la pret mic
3.8 (76%) 5 vote[s]

Chiar daca stim cu totii faptul ca prajirea in ulei nu este cel mai sanatos mod de a prepara alimentele, cartoful pai nu are niciun gust daca este preparat cu o friteuza cu aer cald ­čÖé
Friteuza Star-Light OFB-3020SS este un model mai nou al acestui producator de electrocasnice, si personal recomand pentru cei care vor sa prajeasca in ulei mancarurile precum cartofi, ciuperci, batonase de peste in cantitate semnificativa, intr-un timp cat mai scurt.

Acest aparat are o capacitate de 3 litri, ceea ce inseamna ca putem prepara in el in jur de 1.5 kg de alimente. Si deoarece aer o ocapacitate destul de mare, vine si cu o rezistenta pe masura (caci acesta incalzeste uleiul), ce are un consum de 2000W.

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Chiar daca are un consum considerabil, mancarurile vor fi gata repede, in cateva minute. De exemplu ciupercile au nevoie doar de maxim 5 minute de prajire, carnea de pui maxim 12 minute, iar cartofii prajiti maxim 10 minute.

Din fericire, langa butonul de pornire si selectorul de temperatura avem pictograme cu diferite mancaruri care se prepara de obicei in friteuza, impreuna cu temperatura recomandata si durata aproximativa recomandata. Deoarece majoritaea mancarurilor trebuie prajite la temperaturi de peste 120┬░C, gradatia selectorului de temperatura la Star-Light OFB-3020SS incepe de la 130┬░C, si merge pana la 190┬░C, in trepte de cate 10 grade.

Friteuza Star-Light OFB-3020SS fiind destul de ieftin, are si un minus (din punctul meu de vedere): nu are temporizator, sau macar un timer, la care sa vezi timpul de prajire. Deci dupa pornire si selectarea temperaturii, te uiti pe un ceas, si devine sarcina ta oprirea aparatului!
Tocmai din aceasta cauza, este destul de important prezenta ferestrei de supraveghere, insa care este de prisos daca aparatul este folosit pentru mai multe runde de coacere (nu vezi nimica din cauza condensului).

Star-Light OFB-3020SS este de cele mai multe ori cea mai ieftina friteuza cu capacitate de 3 litri, fiind totodata mai tot timpul la reducere.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!