Mixer, tel si tocator prin Star-Light HBSJ-700W

Mixer, tel si tocator prin Star-Light HBSJ-700W
5 (100%) 1 vote[s]

Aparatele multifunctionale din bucatarie sunt foarte cautate de toate gospodinele, deoarece sunt mai ieftine decat daca iei un aparat electrocasnice pentru fiecare scop separat, si totodata ocupa mult mai putin spatiu. Aceste electrocasnice au si cateva puncte negative, precum: daca se strica “motorul”, ti s-au dus tot.
Un astfel de aparat electrocasnic 3 in 1 este Star-Light HBSJ-700W, care este un mixer, un tel electric si un tocator. Si deoarece electronicele si electrocasnicele Star Light sunt in general destul de ieftine, si acest mixer va avea reduceri considerabile de pret. Daca il prinzi la o reducere, poate fi la jumat de pret fata de orice alt producator care are un astfel de aparat 3 in 1.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

 

Acesta este de fapt mixerul vertical care il gasesti sub numele de HBJ-700W cu vas gradat, la care a fost adaugat un tocator si un tel. Sincer, diferanta de 30 de lei (cat este acum, cand scriu acest articol) merita pedeplin in favoarea lui Star-Light HBSJ-700W ! Caci chiar daca tel-ul nu-l vei folosi foarte des, tocatorul pcu siguranta da.

Motorul de 700W este destul de puternic pentru un tocator sau mixer de mana, si nuci nu trebuie o putere mai mare.

Capacitatea bolului este de 0,8 litri, iar cel care este pentru tocator de 0,6 litri.

Daca viteza de mixare vi se pare mica, aveti si buton de Turbo, care va ajuta in acest sens. Si chiar daca majoritatea electrocasnicelor mici din bucatarie au un cablu de alimentare de doar 90 de cm, sau maxim 1 metru, la Star-Light HBSJ-700W chinezii au fost mai darnici, si au pus un cablu de 1.3 m ­čÖé

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!