Gratarul electric Star-Light EGB-2200W

Gratarul electric Star-Light EGB-2200W
3.6 (72.5%) 8 vote[s]

Daca vrei sa pregatesti un gratar savuros, acum nu mai este neaparat nevoie ca sa dispui de ug gratar pe lemne, si sa il prepari in curte sau in aer liber, caci exista gratarele electrice, cu ajutorul caruia poti prepara o friptura excelenta chiar si in bucataria din bloc.
Deoarece fabricarea lor si tehnologia din spatele lor este foarte simpla, adica o rezistenta care incalzeste o placa din metal (aliaj) de diferite forme, si oferta producatorilor este foarte mare.
Gratarul electric Star-Light EGB-2200W este cel mai nou model al acestui producator de electrocasnice, si desi pana acum a avut multe tipuri de gratare, acesta se distinge dintre celelalte metode prin marimea suprafetei de prajire.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST GRATAR

Placa de preparare al gratarului Star-Light EGB-2200W este de 40X25 de cm, ceea ce este foarte mare pentru un gratar electric. Asta inseamna ca poti prepara mai repede carne si legume pentru mai multe persoane. Parerea mea este ca poti prepara deodata pentru 3 persoane, insa asta depinde de cantitatile de carne/legume pe care le pot consuma.
Placa antiaderenta se poate intoarce, adica o parte a lui este in special pentru carne, iar cealalta pentru legume.
Termostatul este reglabil, si are “setat” cinci trepte de incalzire, insa daca doriti sa prajiti carne, atunci o sa-l folositi doar pe ultimele 2 trepte. Primele te vor ajuta mai ales in situatia in care vrei sa pastrezi la cald mancarurile deja preparate.

Gratarul are o putere destul de mare de 220W, incalzirea se face destul de repede, si totodata se incalzeste destul de tare, pentru a putea prepara o cantitate mai mare de carne.

Deoarece Star-Light EGB-2200W nu are capac de sticla, poti sa te astepti la un fum consistent in bucatarie, insa cu o hota la maxim, si geamul deschis, o poti folosi si in bucatarie.

 

ALTE PARERI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!