Fierbatorul retro Star-Light FRD-1722C

Fierbatorul retro Star-Light FRD-1722C
5 (100%) 1 vote[s]

Daca vrei un fierbator de ceai simplu, insa sa aiba un aspect retro, unul din cele mai bune alegeri poate sa fie fierbatorul Star-Light FRD-1722C.
Avand o capacitate maxima de 1.7 litri, putem fierbe repede apa necesara pentru aproximativ 7-8 cesti de ceaiuri.

Cu siguranta nu este cel mai ieftin fierbator, insa daca vrem un model “retro”, care chiar ca arata forte bine, atunci e unul din cele mai ieftine modele. Daca ne trebuie un fierbator cat mai ieftin, atunci acest producator are multe astfel de modele .

Atat manerul ergonomic cat si picioarele anti alunecare a bazei vor oferi o siguranta sporita, iar datorita nivelului de apa, vom sti cata cantitate de apa mai este in aparat.

 

Star-Light FRD-1722C este dotat cu functie de oprire automata atunci cand apa a atins temperatura de fierbere, si totodata protectie la functionare fara apa. Deci indiferent de “problemele” legate de utilizarea incorecta a fierbatorului, acesta se va dopri. Totodata avem posibilitatea de a opri functionarea acestuia, daca de exemplu nu mai dorim incalzirea apei.
Deoarece este marca Star light, probabil va fi de foarte multe ori cel mai ieftin fierbator de apa de stil Retro.

Singurul aspect, care tradeaza acest stil ar fi numele producatorului pe aparat, care nu arata niciucum pe un astfel de model ­čśŤ

Un mare minus totusi ar fi: cablul de alimentare pana la baza fierbatorului este foarte scurta, trebuie sa ai o priza doarte aproape de locul unde vrei sa folosesti acest fierbator.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un g├ónd despre “Fierbatorul retro Star-Light FRD-1722C”

error: Content is protected !!