Star-Light TRD-850C prajeste painea si atat

Star-Light TRD-850C prajeste painea si atat
2.5 (50%) 6 vote[s]

Dupa ce aici am incercat sa compar cateva modele de prajitoare de paine Star-Light aici, un model destul de dragut (insa un pic mai scump) mi-a scapat. Este vorba despre modelul cu un design foarte reusit, care o regasim sub numele de Star-Light TRD-850C.
Chiar daca nu sunt folosite acelasi culori in totalitate, alaturi de fierbatorul FRD-1722C va arata bestial in bucataria ta.

Ca si oricare model al acestui producator, poti alege intre cele 7 nivele de rumenire, astfel oricare ar fi preferinta ta, o vei regasi cu siguranta printre aceste trepte.

 

Daca tii painea in combina frigorifica, atunci Star-Light TRD-850C te va ajuta si la incalzirea acestuia, ba ma mult are si functie de decongelare. Aceste doua functii, care sunt considerate de producatori, ca ceva “must heave” evin de la americani, si la noi nu prea este de folos, insa cum sa fabrici un prajitor care are doar un selector de grad de prajire ? ­čÖé

Star-Light TRD-850C este conceput pentr a praji simultan doua felii de paine, si deoarece are o putere pare, de 850W, nu are nicio problema legat de acest aspect.

La curatarea aparatului, tava pentru firimituri va juca un rol important, insa probabil multi dintre utilizatorii acestui model vor utiliza vechiul mod de scuturat cu capul in jos ­čÖé

Daca dorest un prajitor de paine simplu, insa care arata foarte bine, poti alege acest model, iar alaturi de fierbatorul de apa amintit la inceput, acestia vor fi “vedetele” bucatariei tale.

VEZI AICI PARERILE CELOR CARE AU ACHIZITIONAT ACEST MODEL

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!