Prajitorul de paine Star-Light TD-4160W pentru o familie numeroasa

Prajitorul de paine Star-Light TD-4160W pentru o familie numeroasa
3.7 (74.29%) 7 vote[s]

Daca aveti o famile numeroasa si painea prajita este frecvent consumata la mic dejun sau cina, atunci aveti posibilitatea de a achizitiona un prajitor de paine de 4 felii.
Pana acum cateva zile nici nu stiam ca exista prajitor, care prajeste deodata 4 felii. Eu am unul “basic” Tefal TT420D30 Equinox – cumparat doar pentru marca si faptul ca e inox, insa la un prieten am vazut un prajitor XXL ­čÖé care prajeste deodata 4 felii.
Star-Light TD-4160W este un astfel de mamut, care este destinat pentru uz casnic, insa unde e important prepararea a mai multor felii decat doua deoadata.

Prietenul meu avand 3 copii, pentru el e ideal acest model, insa pentru mine de exemplu ar fi un aparat care ocupa prea mult loc, si care nu este folosit la capacitatile lui.

 

Star-Light TD-4160W poate deci praji in acelasi timp 4 felii de paine, iar daca nivelul de rumenire e dat la maxim, acesta va consuma nu mai putin de 1600W (adica cam cat consuma un calorifer electric micut).
Acesta are nu mai putin de sapte trepte de prajire, si asta pentru fiecare pereche de felii, caci aparatul in sine este un fel de doua prajitoare puse una langa alta. Fiecare parte poate fi controlata separat si la pornire, oprire, sau mod de functionare, caci are si mod de dezghetare (pentru paine congelata, care e preluata de la americani).

In rest, Star-Light TD-4160W face ce trebuie: prajeste de doua ori ­čÖé

La pert insa am ramas surprins, caci a fost achizitionat la acelasi pret cat am dat eu pe Tefalul pe care il am. Probabil ca numele cantereste mult la un produs, insa nu credea ca asa de mult.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!