Calorifer dar si umidificator prin Star-Light YOH13HU

Calorifer dar si umidificator prin Star-Light YOH13HU
4 (80%) 5 vote[s]

Calorifer dar si umidificator prin Star-Light YOH13HU

Acum ca vin temperaturile joase, toata lumea cauta modalitati pentru a incalzi aerul din camera sau birou, si vanzarile de calorifere electrice explodeaza.
Dupa ce anul trecut a avut vanzari foarte mari la toate modele, Star Light vine cu un nou model pentru perioada de iarna 2017-2018.
Acesta este Star-Light YOH13HU, care aduce ceva nou, adica este si umidificator. Are un recipient special in partea frontala pentru apa, iar acesta se evapora, ridicand umiditatea din incapere. In perioada rece, cand incepem sa incalzim, o problema la foarte multi este aerul prea uscat, si sunt nevoiti sa cumpere un umidificator. Acum acest lucru este rezolvat cu acest calorifer.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Puterea maxima este de 2500w, insa se poate seta si pe 1500W sau 1000W , cea ce insemna ca se va incalzi mai lent, fiind util mai iles cand priza, sau distribuitorul nu suporta un consum foarte mare.
Cu cele 9 elemente de incalzire va incalzi mult mai repede o camera, caci suprafata de transfer este mult mai mare. Evident, si consumul va fi mai mare, ca la unul de 7 elemente, insa caldura se simte mult mai repede.
Este dotat si cu un termostat, insa termostatele de pe calorifere electrice sunt mai mult pentru jucarie, caci nu stii ce temperatura setezi. Recomand ca la primele utilizari sa il reglati la jumatate, si vedeti la ce temperatura de camera se opreste, si daca nu este sufucuent, sa treceti la o treapta superioara.
Vazand poza modelului, crezi ca este un ditamai calorifer, insa are 60 de cm inaltime, si 60 de cm lungime, cu o latime de aproximativ 14 cm.

Rotile destul de mari ne ajuta la mutarea acestuia, caci are aproape 14 kilograme.

Desi nu este cel mai ieftin model, Star-Light YOH13HU este si un umidificator, si astfel pretul lui este unul foarte bun.

 

ALTE OPINII POT APAREA SI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!