Ab Generator Fittronic AB101

Ab Generator Fittronic AB101
4.2 (83.33%) 6 vote[s]

Avantajele vietii moderne sunt multiple, dar cel mai importante sunt oferite de posibilitatea de a desfasura mai multe activitati folosind intimitatea oferita de caminul  propriu.

Astfel, se poate lucra la fel de bine si de acasa cu ajutorul internetului, iar cumparaturile pot fi facute chiar daca nu parasim domiciliul.

Ultimul trend este insa oferit de catre producatorii de aparate pentru fitness, ce ofera aparate compacte, usor de transportat si de asamblat, iar utilizarea acestora se poate face de oriunde.

Unul dintre noile aparate din aceasta categorie este AB Generator Fittronic AB101 ce poate fi instalat absolut oriunde avem un spatiu liber, iar depozitarea acestuia este facilitata de faptul ca aparatul este pliabil si nu ocupa un volum mare.

 

AICI APAR SI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST APARAT

 

Silueta subtire si eleganta a aparatului este subliniata de culorile utilizate, combinatia dintre negru si rosu oferindu-i acea distinctie ce il scoate in evidenta oriunde ar fi pozitionat.

Structura de rezistenta este alcatuita dintr-un cadru rigid de inox, iar mansoanele de cauciuc utilizate la sprijinul picioarelor, al bratelor sau la prinderile ghidonului sunt realizate dintr-un material special antiderapant, cu o textura placuta, ce absoarbe transpiratia si asigura o priza ferma.

Rolele de spuma sunt amplasate sub genunchi si asigura sprijinul delicat al picioarelor.

Partea superioara a cadrului este dotata cu un calculator, pe care sunt afisate numarul de exercitii efectuat, timpul petrecut, numarul de repetari executate pe minut si caloriile pierdute atunci cand au fost efectuate exercitiile.

Aparatul antreneaza muschii bratelor, ai abdomenului si fesele, eliminand celulita.

Astfel, silueta noastra va fi invidiata, iar abdomenul plat si bratele puternice ne vor oferi un plus de incredere si un moral mai bun.

Aparatul are un numar de trei trepte de reglaj: incepator, mediu si avansat si se pliaza astfel pe toate preferintele utilizatorilor.

AB Generator Fittronic AB101 are dimensiunile de 91 x 54 x 84 cm.

Puncte forte:

  • Usor de folosit;
  • Se asambleaza usor iar depozitarea aparatului se poate face in orice spatiu liber;

Puncte slabe:

  • Materialele folosite la constructia acestuia se uzeaza repede;
  • Pret relativ mare de achizitie;

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!