Breville BlendActive VBL097X-01

Breville BlendActive VBL097X-01
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

O dieta echilibrata este necesara oricand, mai ales tinand cont de ritmul vietii cotidiene, ce este dinamic si solicita intens organismul, atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

O dieta bogata in vitamine poate fi asigurata atat prin consumul de fructe si legume cat si prin o ”cura” bogata in sucuri de fructe, ce pot fi obinute cu usurinta si cu ajutorul mini blenderului Breville BlendActive VBL097X-01.

Beneficiar al unul motor puternic, de 250 de wati, aparatul poate fi folosit atat pentru a stoarce fructe moi, bogate in amidon, cat si pentru a toca gheata sau a realiza smoothie-uri din radacinoasa tari.

Silueta longilina aduce cu cea a unui atlet ce este gata sa demareze spre cele mai inalte performante. Dimensiunile reduse, de 23 x 16 x 24 centimetri il recomanda pentru a fi pozitionat absolut in orice spatiul gol al bucatariei.

 

 

FOARTE MULTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Aparatul este si foarte usor de folosit. Dupa umplerea recipientului cu fructe, este suficient sa apasam vasul si aparatul isi va face treaba.

Volumul bolului este de 650 de ml, suficient pentru a realiza o bautura delicioasa, gustoasa, plina de nutrienti.

Recipientul este realizat din Tritan Copolyester fara PBA, un plastic alimentar special ce nu contine nici un compus toxic, astfel sucul nostru isi va pastra calitatile iar pastrarea in frigider nu ii va afecta proprietatile.

Vasul nu se pateaza si nu pastreaza mirosul sucurilor anterioare si este foarte usor de intretinut, atat prin spalare manuala cat si prin curatare in masina de spalat vase.

Ansamblul de lame este din inox, ce sunt garantate pentru o perioada foarte lunga de functionare. Acestea se pot demonta pentru a fi spalate mai usor.

Vasul in care se colecteaza sucul este portabil. Este suficient sa demontam capacul ce contine sistemul de lame si sa ii montam capacul portabil de izolare si bolul se transforma in recipientul ideal pentru a fi pus in rucsac sau in suportul special pentru apa cu care este echipata bicicleta.

Aparatul poate fi pozitionat pe orice tip de blat, deoarece dispune de 3 picioruse cu ventuze ce ii ofera un grad mare de stabilitate indiferent daca blatul este alunecos.

Mini blenderul Breville BlendActive VBL097X-01 are o greutate de numai 1,6 kilograme si este incadrat in clasa energetica A

Puncte forte:

  • rezistent la socuri si la temperaturi inalte;
  • usor de folosit;
  • dimensiuni mici;
  • silentios;
  • marunteste bine, inclusiv produsele tari ca nucile sau telina;

 

VEZI PRETUL REDUS AICI

 

Puncte slabe:

  • paharul suplimentar se achizitioneaza contracost ei este foarte scump;
  • randament mic la spartul ghetei;
  • cutitul se blocheaza destul de des;

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!