Plasa de tantari cu magneti Snap Screen

Plasa de tantari cu magneti Snap Screen
3.8 (76.67%) 6 vote[s]

Odata cu apropierea sezonului cald, natura revine la viata. Copacii si florile se dezvolta si ne ofera linistea si aerul curat atat de necesare traiului, soarele isi face aparitia si ne scoate la plaja, iar buna dispozitia este cuvantul de ordine.

Ca orice lucru, si apropierea verii are partile ei negative. Acestea sunt reprezentate de caldura excesiva si de aparitia tantarilor si a insectelor, ce pot perturba destul de serios activitatea si sanatatea noastra.

Desi exista foarte multe modalitati de a tine la distanta insectele, nu toate sunt ieftine, iar folosirea diverselor aparate poate emite substante chimice ce pot avea efecte nedorite asupra sanatatii persoanelor alergice, a batranilor si a copiilor.

Dupa ce am trecut personal prin aceasta experienta neplacuta, m-am hotarat sa apelez la o metoda „batraneasca”, dar sigura, ieftina si fare efecte secundare – plasa impotriva tantarilor.

Des folosita in trecut, cand era singura metoda prin care ne putea proteja impotriva insectelor, odata cu trecerea timpului si batrana plasa de pus la ferestre a evoluat si a suferit modificari importante.

Mai cunoscuta sub denumirea de Snap Screen, plasa de tantari produsa de echipa Aloshop este dotata cu un sistem inovator si neobisnuit pentru inchidere sau deschidere.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST PRODUS

 

Sistemul de 18 magneti amplasat pe mijloc asigura inchiderea plasei indiferent daca avem mainile libere sau ocupate. Magnetii se vor inchide in urma noastra si astfel vom scapa de insectele ce pot intra pana inchidem plasa in urma noastra.

Acest sistem de inchidere este util si in cazul animalelor de companie. Acestea nu vor mai cauza stricaciuni rupand plasa (si astfel nu mai trebuie sa pierdem timpul si nici bani pentru a inlocui bucatile rupte), animalele vor intra foarte usor in casa, iar plasa se va inchide ermetic in urma lor.

Nu mai vorbim despre copii. Este o regula ca acestia, atunci cand ies din casa, sa lase usile deschise, iar seara ne vom trezi cu o colonie intreaga de tantari ce ne va face imposibil somnul.

Acest lucru este prevenit foarte usor de Snap Screen, ce se inchide aproape instantaneu in urma celor mici.

Gama coloristica este destul de restransa insa. Bogatia de culori disponibila in cazul plaselor de insecte clasice dispare, Snap Screen este disponibila numai in culorile alb sau negru.

Am sintetizat mai jos principalele avantaje si dezavantaje ale Snap Screen.

Puncte forte:

  • sistem de inchidere fara maini;
  • se monteaza foarte usor fara a necesita gauri de prindere sau executia unui cadru de pvc evitand astfel folosirea uneltelor specializate;
  • se poate folosi pentru usi simple sau glisante

Puncte slabe

  • gama coloristica redusa;
  • posibilitatea ca magnetii sa se desprinda;
  • le depozitarea acesteia (prin impachetare) este posibil sa apara cute care sa ramana permanante

 

ALTE DETALII POTI GASI SI AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!