AB Dual trainer Kondition cu computer

AB Dual trainer Kondition cu computer
3.5 (70%) 12 vote[s]

In conditiile vietii cotidiene o doza buna de miscare este recomandata in special adultilor. Sedentarismul (atat in activitatea de birou cat si datorita faptului ca o mare parte a populatiei utilizeaza autoturismul proprietate personala pentru a se deplasa) cat si mancarea nu foarte sanatoasa consumata ne obliga sa facem macar o ora de miscare zilnic.

Din pacate, acest lucru ramana in stadiul de deziderat, datorita lipsei timpului si a traficului infernal din marile orase.

Tocmai de aceea, specialistii in fitness au creat o gama larga de aparate ce pot fi montate cu usurinta la domiciliu, iar AB Dual trainer Kondition cu computer este unul dintre cele mai noi exponate, ce ne ofera doza zilnica de miscare executata din confortul caminului propriu.

Acest aparat este foarte usor de transportat, montat si amplasat, datorita dimensiunilor reduse si a greutatii de numai 10.4 kilograme.

 

MULTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Acesta poate fi folosit atat de incepatori cat si de cei avansati si antrezeaza eficient toata partea superioara a corpului (muschii bratelor, soldurile, muschii spatelui, cei abdominali si fesele), iar greutatea maxima suportata este de 100 kilograme.

Astfel, vom avea un abdomen tonifiat si perfect plat, celulita va disparea cu desavarsire iar silueta noastra va fi una de vis.

Aparatul AB Dual trainer Kondition cu computer se bazeaza pe folosirea unui cadru metalic usor si rezistent si o serie de pernute pentru confortul utilizatorului.

Miscarile efectuate sunt variate, insa cel mai eficient exercitiu este cel care trage genunchii catre trunchi, deoarece astfel se lucreaza simultan toate grupele de muschi ale partii superioare ale corpului.

Aparatul poate fi reglat pe cinci trepte de intensitate, in functie de pregatirea fizica si de preferintele utilizatorilor: incepator, intermediar, avansat, intensiv, extrem.

Mansoanele de prindere sunt de dimensiuni mari fiind realizate dintr-un burete ce absoarbe transpiratia si asigura o priza ferma.

Computerul are un ecran LCD de dimensiuni generoase si ne afiseaza informatiile de interes.

Puncte forte:

  • Usor de montat si de folosit;
  • Este stabil si nu ocupa mult spatiu;

Puncte slabe:

  • Ssuportul pentru spate este greu de montat;
  • Se uzeaza repede;

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST APARAT

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “AB Dual trainer Kondition cu computer”

error: Content is protected !!