Slow cooker-ul Star-Light SCDB-727GR

Slow cooker-ul Star-Light SCDB-727GR
4 (80%) 2 vote[s]

Chiar daca nu e foarte raspandit in Romania, slow cooker-ul poate fi aparatul electrocasnic din bucataria Dvs, care va prepara mancarurile intr-un mod foarte sanatos. Deoarece temperatura mancarii nu atinge punctul de fierbere, vitaminele din legumele se vor pastra, nu avem nevoie de ulei, si gustul mancarurilor preparate va fi total diferit, fata de metoda “traditionala” de preparare.
Star-Light SCDB-727GR este un astfel de aparat, care cu capacitatea lui mare, de 6.5 litri va va oferei posibilitatea de a prepara diferite mancaruri intr-un mod simplu.
Deoarece timpul de preparare a mancarurilor este foarte mare la un astfel de aparat, multi renunta la alegerea unui astfel de aparat, insa sotia mea de exemplu pune mancarea la “preparare” seara, si la revedere. Nu mai tre sa te uiti daca fierbe sau nu, sa dai mai incet aragazul, etc…

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Principalele caracteristici al slow-cookerului Star-Light SCDB-727GR:

– deoarece e marca Star-light, va fi una din cele mai ieftine slow-cookere de pe piata, ca au o capacitate la fel de mare!
– capacitatea vasului este de 6.5 litri, capacitate cu care este una din cele mai mari modele
– aparatul are un consum maxim de 270W, fiind si punctul slab al lui. Pentru volumul de 6.5 litri pe care o are, acest consum este una prea mica (des intalnit si la alte aparate electrocasnice Star-Light), ceea ce face ca modul de preparare “high” sa fie modul de preparare care poate fi folosit cel mai des.
– Star-Light SCDB-727GR are trei functii, cea de pastrare la cald, modul de preparare LOW si modelul de preparare HIGH.
vasul ceramic termorezistent este de o calitate buna, mancarurile nu se prind de el, totodata spalarea lui este foarte usoara, si poate fi spalat si cu masina de spalat vase.
– capacul este transparent, deci vezi tot timpul ce se petrece in acest minunat aparat.
– are un afisaj mic pentru a putea seta cu usurinta timpul de preparare, si mai mult nici nu are nevoie.

 

CATEVA PARERI AU APARUT DEJA DESPRE EL

 

Star-Light SCDB-727GR chiar daca nu ofera aceasi calitate ca si renumitele Croc-Pot uri, care sunt deja consacrati in cea ce priveste slow cooking-ul, pretul foarte mic al acestuia poate face ca multe gospodine sa aleaga acest model.
In general la acesi pret gasim modele cu o capacitate mult mai mica, si fara timer! Daca il comparam cu un Crock-Pot cu o capacitate identica, pretul la Star-Light SCDB-727GR este mai mic cu aproximativ 50-60%.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Slow cooker-ul Star-Light SCDB-727GR”

error: Content is protected !!