Banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800

Banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800
4 (80%) 5 vote[s]

Fiecare are un stil propriu de a se manifesta, atat din punct de vedere profesional, cat si pe plan personal, sau un stil propriu de a face sport.

Cu toate ca populatia planetei este uriasa, fiecare individ in parte este special, avand caracteristici unice, iar pentru fiecare tipologie umana si-a facut aparitia o oferta bogata de servicii personalizate.

Stilul de a face sport este de asemenea diferit, iar pentru a satisface toate aceste stiluri au aparut foarte multe aparate pentru fitness.

Unul dintre acestea este banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800, ce poate fi pozitionata oriunde in locuinta (dimensiunile sale sunt 135 x 67 x 124 cm) si ne ofera posibilitatea unei vieti sanatoase. Conceputa special pentru a fi foarte stabila, aceasta este si usor de transportat deoarece  este pliabila.

Aria de alergare ne ofera suficient spatiu pentru o miscare cursiva si usoare si este de aproximativ 110 x 33 cm.

 

MULTE ALTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

 

Banda Kondition HMG-1800 dispune de un calculator cu afisaj LCD, acolo unde sunt afisate informatii despre puls, caloriile arse, viteza de deplasare, distanta parcursa si timpul petrecut folosind aparatul.

Ghidonul este ergonomic si este dotat cu doua mansoane de cauciuc ce impiedica transpiratia palmelor si asigura o prindere ferma.

Sun mansoane sunt amplasati senzorii responsabili cu masurarea pulsului.

Aparatul poate fi folosit atat de incepatori cat si de cei avansati, iar gradul de dificultate se poate regla in functie de cele trei niveluri de inclinare al benzii  (incepator, mediu si avansat).

Reglarea nivelului de inclinare se face manual, utilizand sistemul de blocare cu care este dotat produsul.

Cadrul este sustinut de un sistem tubular de tevi si suporta o greutate corporala maxima de pana la 100 de kilograme.

O repriza de numai 30 de minute de alergat ne elimina insomnia, reduce riscul unor afectiuni din ce in ce mai raspandite (cele cardiovasculare), imbunatateste activitatea cerebrala si mai presus de toate ne mentine muschii in forma, incetinind astfel procesul de imbatranire.

In plus, tesutul adipos nu se poate depune, iar cel existent dispare vazand cu ochii, iar atunci cand avem un corp tonifiat si un psihic de fier, increderea in sine va ajunge la un nivel foarte inalt.

Banda este echipata cu un sistem de blocare automata atunci cand este sesizata dezechilibrarea utilizatorului, iar sistemul de amortizare a socului preia o mare parte a pasilor executati, astfel ca banda poate fi folosita indiferent daca avem incaltaminte sau nu.

Designul atragator, ce imbina culoarea gri a cadrului cu negrul covorului de alergare si al mansoanelor de prindere o face alegerea potrivita indiferent de stilul de mobilier al camerei unde urmeaza a fi amplasata.

 

Puncte forte la Kondition HMG-1800:

  • Usor de folosit, de pozitionat si de transportat;
  • Dispune de un afisaj unde se pot consulta mai multi parametri;

Puncte slabe:

  • Este greu de montat;
  • Este zgomotoasa;
  • Intensitatea se regleaza greu;

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST APARAT AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!