Bicicleta de spinning Kondition BSP-9800

Bicicleta de spinning Kondition BSP-9800
3.6 (72.73%) 11 vote[s]

Bicicleta de spinning Kondition BSP-9800, cel mai bun prieten pentru sanatatea noastra

 Sedentarismul este unul dintre marii dusmani ai zilelor noastre. Munca de birou si hrana nesanatoasa pot conduce la afectiuni grave ale sanatatii, iar una dintre metodele folosite pentru a ne mentine o sanatate de fier este bicicleta de spinning Kondition BSP-9800, ce este usor de folosit si nu ne va ocupa  mult loc in casa.

Spinningul este ideal pentru oamenii ocupati

Spiningul este de fapt denumirea mai putin cunoscuta pentru ciclismul ce se desfasoara indoor si inlocuieste activitatea clasica in momentele in care conditiile atmosferice sunt nefavorabile sau pur si simplu suntem prea ocupati pentru a mai practica acest sport.

 

 

CITESTE AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Spinningul este unul dintre sporturile aparute relativ recent (in 1990 in Statele Unite ale Americii) si presupune activitatea de pedalare pe o bicicleta fixa.

Beneficiile utilizarii Kondition BSP-9800 sunt multiple:

  • Intarirea musculaturii;
  • Tonifierea corpului;
  • Inlaturarea excesului de celulita si de grasime;
  • Prevenirea problemelor cardio vasculare;
  • Intensificarea circulatiei sanguine;
  • Dezvoltarea capacitatii plamanilor.

Sistemul de pedalare al bicicletei este foarte apropiat de cel al unei cursiere naturale, deoarece permite rotatia libera a rotii atunci cand vom inceta pedalarea, iar acest lucru ne permite sa lucram toate grupele de muschi.

Utilizarea Kondition BSP-9800 ne ofera posibilitatea de a ne tomifia mai multor categorii musculare (datorita faptului ca putem exersa anumite exercitii de urcare, atunci cand pedalam ridicati dar putem face si exercitii din pozitia coborat, atunci cand vom lucra cu totul alte categorii de muschi).

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

 

Sanatatea este mentinuta prin exercitiu fizic

Unul dintre cele mai mari avantaje ale bicletelor de spinning este nivelul de dificultate oferit. Daca in cazul unei biciclete clasice dificultatea pedalarii ne era oferita de formele de relief sau de lungimea drumui, bicicletele de spinning ne ofera mai multe grade de dificultate iar Kondition BSP-9800 nu face exceptie de la regula si ne propune nu mai putin de opt niveluri de dificultate.

Display-ul LCD din dotarea de serie ne va oferi o serie de informatii asupra timpului petrecut pe bicicleta, a distantei parcurse, a pulsului si a numarului de calorii consumate.

Bicicleta este foarte silentioasa, iar franarea pastreaza aceasta nota. Sistemul de franare magnetic ne asigura o franare prompta, ce pastreaza linistea in casa.

Miscarile pe care le vom executa sunt gandite pentru a nu forta inutil articulatiile si soldurile, lucru des intalnit in cazul unor biciclete clasice.

Volanta cu masa dubla are o greutate de 13 kilograme si ne permita sa pedalam in ambele sensuri.

Pedalele sunt aderente si prevazute cu cate o curea ce ne va fixa piciorul impiedicand astfel accidentele ce si-ar putea face aparitia.

Versatilitatea Kondition BSP-9800 este unul dintre punctele forte ale bicicletei, datorita faptului ca poate fi utilizata de barbati sau de femei indiferent de gradul acestora de experienta. Inaltimea este un punct asupra caruia nu va trebui sa ne facem nicio problema, deoarece atat saua cat si ghidonul sunt reglabile pe inaltime si nu exercita o tensiune inutila asupra coloanei.

 

CEL MAI MIC PRET O GASESTI AICI

 

Greutatea corporala suportata de bicicleta este excelenta, deoarece aceasta poate sustine cu usurinta persoane cu o greutate de pana la 120 kilograme.

Stabilitatea bicicletei este asigurata de cele patru picioare antiderapante cu care este prevazuta bicicleta.

Bicicleta de spinning Kondition BSP-9800 are dimensiunile de 107 x 51 x 115 centimetri si o greutate de 33.5 kilograme

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!