Blenderul Star-Light BD-2310SS

Blenderul Star-Light BD-2310SS
4.3 (85.71%) 7 vote[s]

Asa cum suntem deja obisnuiti cu electrocasnicele Star-Light, acestea nu sunt de o calitate exceptionala, insa raportul de pret/calitate este unul foarte bun, deoarece Emag e importatorul direct, sau mai bine zis este marca proprie al acestora.
Blenderul Star-Light BD-2310SS a aparut la inceputul privarii 2018, si probabil va ajunge intr-un timp foarte scurt in topul vanzarilor, caci pe cat de mic e, pe atat de puteric este acest model.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Principalele caractrisitici esentiale la blenderul Star-Light BD-2310SS:

– este destul de mic, acupand 12X12 cm pe masa delucru, si are o inaltime de aproape 40 de cm
– chiar daca are marimi reduse, este echipat cu un motor puternic de 1000W. De exemplu BG-800SS este de 22X20 de cm si are un motor de 800 W …
– are 6 lame de inox, care se incart la o rotatie incredibila de 23000 de rotatii pe minute
– vine impreuna cu trei recipienti, unul cu o capacitate de 0.35 litri, si doua de 0.7 litri. Sincer nu inteleg de ce la 3 recipienti primest doar doua capace… Probabil una din recipiente “acopera” baza de praf ­čÖé
– Star-Light BD-2310SS are functia Auto-Blend, care asigura secvente succesive de mixare la turatie mare, cu pauze intre ele, fiind folosita in mod normal penrtu a obtine un amestec omogen intr-un timp cat mai scurt.
– are si functia de pulse

Acest blender este recomandat mai ales persoanelor care prepara o cantitate mai mica de suc, caci in comparatie cu alte modele, acesta are recipienti mai mici.

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Prepararea sucurilor la acest model se face foarte repede, caci lamele au o viteza foarte mare, si capacitatatea recipientelor relativ mica.
Cu motorul puternic de 1000W si capcaitatea maxima de preparare al blenderului, acesta nu va da semn de suprasolicitare sau de obosire.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!