Kondition BB-1370 Bicicleta de spinning ideala pentru apartament

Kondition BB-1370 Bicicleta de spinning ideala pentru apartament
4.5 (90%) 4 vote[s]

Kondition BB-1370 este bicicleta mecanica de spinning ce ne ajuta sa ne pastram sanatatea si sa avem un corp tonifiat, in ciuda orelor pe care le petrecem la birou in fata calculatorului. Aceasta ne va oferi un antrenament intens ce ne va ajuta sa ne revenim dupa stresul de la serviciu si are un rol major in prevenirea problemelor cardiovasculare si dezvoltarea capacitatii toracice.

Spinningul este un sport aparut relativ recent ce inlocuieste pedalatul pe o bicicleta clasica cu cel pe care il facem folosind o bicicleta stationara.

 

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

 

Acesta poate fi folosit si de catre ciclistii profesionisti in momentele in care pedalatul outdoor nu mai poate fi practicat datorita conditiilor meteo nefavorabile si este ideala atat pentru barbati cat si pentru femei, indiferent de nivelul de experienta al acestora in ciclism.

Chiar daca Kondition BB-1370 nu este una dintre cele mai complexe biciclete de pe piata, aceasta isi atinge scopul prin faptul ca ne mentine sanatatea si contribuie intr-un mod exceptional la cresterea increderii in sine si este bicicleta ideala pentru cei ce nu au un buget foarte mare dar isi doresc performante decente.

Spinningul este unul dintre cele mai raspandite sporturi

Spinningul este un sport complex ce imbina placerea pedalatului cu avantajele joggingului, contribuind astfel la imbunatatirea starii generale de sanatate.

Aceasta ne permite sa antrenam mai multe categorii de muschi, deoarece pedalatul antreneaza picioarele, fesele si abdomenul.

In plus, o ora de pedalat ne poate ajuta sa ardem pana la 500 de calorii iar organismul nostru va fi astfel mult mai sanatos, iar doamnele vor elimina astfel mult mai usor celulita.

Rezistenta la pedalare poate fi reglata pe mai multe niveluri, in functie de conditia noastra fizica si de dispozitia de moment. Acest lucru ne ofera un grad diferit de dificultate al pedalatului ce pot simula catarari pe munti, iar activitatea fizica va deveni astfel foarte solicitanta.

Bicicleta poate fi folosita in orice interval orar deoarece functionarea este silentioasa si nu va deranja linistea familiei.

 

VEZI ACI FOARTE MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Kondition BB-1370 este prevazuta cu un mini computer pe al carui display LCD sunt afisate o serie de informatii utile:

  • Timpul petrecut pe bicicleta;
  • Distanta parcursa;
  • Viteza medie de deplasare;
  • Numarul de calorii arse.

Inaltimea utilizatorilor nu mai reprezinta o problema deoarece saua este reglabila pe inaltime si ne va proteja coloana de presiuni inutile.

Greutatea suportata de bicicleta este de maxim 90 kilograme.

Bicicleta mecanica Kondition BB-1370 are dimensiunile de 63 x 41 x 104 centimetri si o greutate de 104 centimetri.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!