Kondition BSP-8700 O bicicleta simpla pentru toate gusturile

Kondition BSP-8700 O bicicleta simpla pentru toate gusturile
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

Spinningul este o ramura a fitnessului ce este din ce in ce mai indragita in randul celor pasionati de o viata sanatoasa. Una dintre cele mai simple, dar eficiente biciclete de spinning este Kondition BSP-8700, un aparat ideal pentru posesorii unui buget redus ce isi doresc un aparat de calitate superioara.

Spinningul este de fapt alternativa indoor pentru ciclismul clasic, iar practicarea acestui sport ne scuteste de neplacerile cauzate de praf, intemperii sau soarele foarte puternic de afara. In plus, utilizarea Kondition BSP-8700 ne imbunatateste conditia fizica si psihica, previne problemele cardiovasculare si imbunatateste circulatia sanguina si ne dezvolta capacitatea cutiei toracice.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Acesta imbina avantajele utilizarii bicicletei cu cele ale unei curse de jogging si ne va pune „la lucru” mai multe categorii de muschi.

Bicicleta ce ne ofera o gama larga de exercitii

In plus, celulita se va topi „vazand cu ochii” iar in numai o ora de pedalat alert vom pierde pana la 500 de calorii.

Bicicleta are un design atragator iar culoarea alba o face aproape invizibila oriunde aceasta ar fi asezata si nu mai putin de 8 niveluri ce pot fi utilizate pentru rexistenta la pedalare. Astfel efortul nostru va fi mai mic sau mai mare, in functie de dispozitia fizica in care ne aflam.

Volanta grea, de 10 kilograme are un rol esential in functionarea cursiva si lina a bicicletei. Aceasta este responsabila de stabilitatea aparatului si de prelungirea duratei de utilizare, dar si de siguranta utilizatorilor prin micsorarea presiunii asupra soldurilor, ghenunchilor si articulatiilor.

Utilizarea Kondition BSP-8700 este o adevarata provocare, deoarece ne vom exersa mai multe categorii de muschi ai trenului inferior si median. Acestea pot fi efectuate din pozitia „in picioare” sau cea „asezata”, fiecare dintre aceste pozitii ajutandu-ne sa ne tonifiem alte categorii de mushi.

O bicicleta sigura si silentioasa

Siguranta noastra este mai presus de toate, iar acest lucru este evidentiat de saua reglabila pe adancime si in inaltime, ghidonul ce se poate regla pe orizontala si pedalele ce sunt acoperite cu un cauciuc antiderapant si sunt prevazute cu curele pentru fixarea picioarelor.

Pedalarea se poate executa inainte si inapoi in functie de preferintele de moment.

Utilizarea bicicletei este silentioasa chiar si in momentele de franare brusca, iar acesta este un motiv pentru care o putem folosi in orice interval orar fara sa deranjam linistea familiei.

Bicicleta este echipata cu un LCD cu dimensiuni generoase pe care sunt afisati mai multi parametrii:

  • Timpul pe care l-am petrecut antrenandu-ne;
  • Distanta parcursa;
  • Viteza medie de deplasare;
  • Numarul de calorii arse.

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Greutatea maxima suportata de bicicleta este de 100 kilograme.

Bicicleta de spinning Kondition BSP-8700 are dimensiunile de 125 x 60 x 120 centimetri si o greutate de 30 kilograme.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!