Kondition BMG-8700 Performance

Kondition BMG-8700 Performance
3.3 (65%) 8 vote[s]

Kondition BMG-8700 Performance  Bicicleta potrivita pentru sanatatea noastra

Pedalatul este unul dintre factorii ce au rolul de a ne imbunatati semnificativ starea de sanatate, iar Kondition BMG-8700 Performance va deveni rapid unul dintre cei mai buni prieteni ai nostri. O ora de pedalat pe zi inseamna reducerea riscului aparitiei bolilor cardio – vasculare, o musculatura tonifiata si o capacitate mai mare a cutiei toracice, un flux sanguin crescut si un tonus psihic de exceptie.

Aceasta bicicleta ne ofera un avantaj imens: acela de a combina beneficiile ciclismului cu joggingul. Astfel sanatatea noastra nu va avea decat de castigat, iar pentru aceasta nu trebuie sa ne petrecem mai mult de 3 – 4 ore saptamanal pe bicicleta.

 

VEZI AICI PRETUL UNUI ASEMENEA ECHIPAMENT

 

Sanatatea trebuie ingrijita prin antrenament fizic

Antrenamentul este variat si ne va exersa mai multe grupe de muschi datorita celor 12 programe cu care este prevazuta bicicleta. Mai mult decat atat, aceasta este dotata si cu 12 programe de antrenament contra computerului, fapt ce ne va solicita rezistenta si combativitatea.

Personalizarea bicicletei merge si mai departe datorita unui program special de antrenament denumit HRC, in care setarile bicicletei sunt reglate automat in functie de ritmul cardiac al utilizatorului (pentru aceasta se folosesc senzori de puls ce sunt incastrati in manerele bicicletei).

Kondition BMG-8700 Performance ne pune la dispozitie si un program individualizat ce poate fi setat in functie de preferintele utilizatorului sau de forma fizica de moment a acestuia.

Nu trebuie insa sa trecem cu vederea faptul ca perseverenta si o dieta echilibrata sunt cheia catre succes. Indiferent cat de mult vom utiliza bicicleta, efectele antrenamentului nu vor fi maxime decat in momentul in care miscarea fizica va fi insotita de o dieta echilibrata, bogata in fibre si proteine (carne alba, fructe, branzeturi, etc).

Calendarul antrenamentelor trebuie stabilit si urmat indiferent de evenimentele neprevazute ce si-ar putea face aparitia sau de oboseala resimtita, insa este indicat ca inainte de utilizarea bicicletei sa avem o perioada de 5 – 10 minute pentru a ne incalzi.

Pentru a fi siguri ca nu ne plictisim in timpul antrenamentului, producatorii au prevazut nu mai putin de sase peisaje virtuale ce sunt afisate pe un display LCD generos pozitionat in partea superioara a bicicletei.

Consola multimedia are o dimensiune de 7 inch cu care suntem obisnuiti datorita tabletelor si telefoanelor inteligente moderne. Pentru ca tot suntem la acest capitol, pe aceasta se pot urmari clipuri video sau audio (in formate MP3 si MP4) si sunt afisate o serie de informatii de interes pentru utilizatori:

  • Numarul de rotatii pe minut al volantei;
  • Viteza cu care mergem;
  • Nivelul de rezistenta la pedalat utilizat;
  • Puterea medie dezvoltata;
  • Numarul de calorii consumate;
  • Timpul petrecut pe bicicleta;
  • Distanta parcursa;
  • Ritmul folosit.

O bicicleta inteligenta pentru oameni sofisticati

Volanta de 6 kilograme ramene insa o componenta esentiala a bicicletei Kondition BMG-8700 Performance deoarece aceasta este responsabila de stabilitatea bicicletei si de protejarea sanatatii noastre.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Aceasta asigura o functionare constanta si fara socuri a bicicletei, lucru ce ne protejeaza soldurile si articulatiile si mareste durata de viata a aparatului.

Bicicleta ne ajuta sa ne tonifiem chiar si muschii din partea superioara a corpului chiar daca pare ca nu facem nimic in mod special. Utilizarea ghidonului ne va ajuta la dezvoltarea muschilor bratelor si ai spatelui, iar eliberarea surplusului de dopamina va elimina starea de oboseala pe care o resimtim dupa o zi plina.

Nivelul de dificultate al pedalatului este reglabil si simuleaza pedalatul pe drumuri usoare sau foarte grele. Acesta poate fi reglat pe opt niveluri de dificultate, iar frana magnetica ne ofera o franare prompta si linistita, fara zgomotele neplacute ce insotesc franarea unei biciclete clasice.

Pedalele sunt imbracate intr-un cauciuc zimtat ce ne ofera un nivel ridicat de aderenta si sunt prevazute cu un set de cureluse speciale ce au rolul de fixare suplimentara a piciorului, iar pedalarea se poate efectua in ambele sensuri.

Saua si ghidonul sunt reglabile pe inaltime, aceste reglaje usurand utilizarea bicicletei si au rolul de a reduce tensiunile suplimentare ce pot isi pot face aparitia in coloana vertebrala.

Astfel, saua beneficiaza de nu mai putin de opt reglaje pe verticala si patru trepte de reglaj in plan orizontal.

Bicicleta este deosebit de versatila deoarece poate fi folosita de barbati sau de femei indiferent de varsta acestora, de nivelul de pregatire in fitness sau de greutatea corporala (bicicleta poate suporta cu succes greutati de pana la 120 kilograme).

Dimensiunile bicicletei de fitness Kondition BMG-8700 Performance sunt de 115.5 x 57 x 137.5, iar greutatea este de 40 kilograme. Bicicleta se comercializeaza in doua nuante de culoare: negru sau gri.

 

VEZI AICI O GAMA LARGA DE BICICLETE FITNESS

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!