Aragazul Star-Light FCF60NCWSS cu arzator Wok

Aragazul Star-Light FCF60NCWSS cu arzator Wok
4 (80%) 4 vote[s]

Daca vrei un aragaz simpli si “normal” – adica fara high-tech si tehnologii pe care oricum nu o sa le folosesti vreodata, sau chiar te vor complica, insa cateodata ai avea nevoie de un arzator cu o putere foarte mare, aragazul Star-Light FCF60NCWSS poate fi una din alegerile bune, asta daca vrem si un raport bun de pret/calitate.
Chiar daca deja bine stim despre Sta-Light ca nu ofera electrocasnice si electronice high-end, modelele sub acest nume ofera un report de pret/calitate buna ba chiar foarte buna. Fiind marca proprie Emag, electrocasnicele precum si acest aragaz, nu mai trec prin zeci de firme pana cand ajung la vanzatorul final, astfel pretul lui e una foarte buna.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Despre plita aragazului Star-Light FCF60NCWSS trebuie sa stiti faptul ca are 4 arzatoare:
– un arzator mic cu o putere de 0.9 kW
– un arzatoar normal cu o putere de 1.55 kW
– un arzator mare de 2.6 kW
– asa numitul arzator wok, care are o putere de 3.7 kW. Acesta arata ca un arzator mare in interiorul caruia mai exista un alt arzator. Cu acesta poti prepara Wok-ul tau preferat, sau a fierbe apa foarte repede.

Gratarul pe plita este din fonta, deci nu trebuie sa-ti faci griji din aceasta cauza, iar aprinderea arzatoarelor se face electronic.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF60NCWSS are o capacitate de 62 de litri, o capacitate suficienta pentru un cuptor casnic. Totodata acest volum este aproape cea mai mare intalnita la aragazurile cu o latime de 60 de cm.
Cuptorul are atat incalzire inferioara cat si superioara de tip grill, sau rotisor.
Iluminarea cuptorului nu putea sa lipseasca, cum nu lipseste nici timer-ul.
Timerul este foarte simplu, care poate fi setat la un maxim de 90 de minute, in trepte a cate 10 minute. La terminarea timpului setat acesta doar ne va avertiza, si nu va opri gazul – si asa si trebuie sa functioneze.
La aragazurile mixte, care au cuptor electric, acolo sunt cazuri cand cutorul este oprit dupa trecerea timpului setat.

Star-Light FCF60NCWSS este din Inox, sau daca ne luam dupa denumirea modelului, care “ascunde” si culoarea, atunci acesta este argintiu – silver.

Star-Light FCF60NCWSS este simplu, arata bine, si mai presus de toate, ofera un raport pret/calitate foarte bun.

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!