Gratarul Star-Light DGD-2107SS

Gratarul Star-Light DGD-2107SS
3.7 (74.67%) 15 vote[s]

Chiar daca mai nou se poate citi despre faptul ca nici prepararea la gratar nu mai este sanatos, eu personal cred ca inca este unul dintre cele mai sanatoase metode de a prepara carnea si nu numai. Gratarul Star-Light DGD-2107SS este cel mai nou model (sfarsitul anului 2018) de la acest producator de electrocasnice, care pana acum a avut gratare mai simple, insa care isi faceau bine treaba. DGD-2107SS vrea sa fie un fel de Tefal Optigrill la jumat de pret, si cred ca pretul lui actual este una chiar buna.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Principalelel caracteristic tehnice al gratarului electric cu senzor Star-Light DGD-2107SS:

– asa cum probabil cunosteti deja modele Tefal Optigrill, Star-Light DGD-2107SS este un model foarte asemanator, avand 6+1 programe de preparare automate, sau mod manual
– putem sa alegem deci usor, printr-o singura apasare dintre programele de bacon, pui, carnati, carne de vita, peste sau burger. Aparatul va regla automat temperatura placilor antiaderente, pentru ca tu sa te ocupi de prepararea celorlalte mancaruri, caci gratarul se va ocupa de parta lui. Totodata avem si optiunea pentru mancaruri congelate, insa nu stiu daca acesta este pentru decongelare, sau preparare directa, sau cum? Sincer nu am testat si nici nu cred ca o sa testes in curand.
– Star-Light DGD-2107SS are si senzor, (“cu ajutorul senzorului automat pentru gatit, temperatura este ajustata in concordanta cu dimensiunea si grosimea alimentului ce urmeaza a fi preparat.”) care in functie de programul selectat, si senzorul care de fapt se uita la distanta dintre cele doua placi (sau cat de inchis e gratarul), va sti cat de gros e carnea, si va regla automat temperatura de preparare.
– temperatura de functionare nu se poate regla, asa cum suntem obisnuiti la celalate tipuri de gratare, insa avem 3 moduri: rare, medium sau well done.
In consluzie, setam aparatul la tipul de mancare care se prepara, si nivelul de gatire care dorim. Aparatul va regla temperatura placilor conform acestor “instructiuni”, tinand cont de grosimea carnii.

Daca dorim sa preparam altceva sau pur si simplu dorim ca noi sa fim chef-ul din bucatarie, putem seta ca gratarul sa functioneze in mod manual.
La jumat de pret fata de un Tefal Optigrill, sau chiar mai putin, Star-Light DGD-2107SS va fi cu siguranta unul din cele mai vandute gratare cu preograme predefinite! Celelalte detalii care pot fi interesante le gasiti pe Emag.

 

VEZI TOATE DETALIILE DESPRE ACEST MODEL AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Gratarul Star-Light DGD-2107SS”

error: Content is protected !!