Fierbatorul Star-Light FDG-1722GS cu control de temperatura

Fierbatorul Star-Light FDG-1722GS cu control de temperatura
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

Zilele acestea cautam un fierbator simplu, si cat mai ieftin posibil, deoarece il voi folosi ocazional, care dupa ultimele cunostinte ale mele functioneaza cam asa: apesi un buton, acesta incepe sa incalzeasca apa pana la temperatura de fierbere si cam atat. Ei bine, cand am vazut in lista fierbatorul Star-Light FDG-1722GS, mi-a sarit in ochi pretul mare pe care il are in comparatie cu celelalte fierbatoare tot de la Star Light (FEG-1722WH, FEG-1722SS si FEG-1722GS si FEG-1722GS).

 

Caci toate au aceasi capacitate, au aceasi putere, si totusi modelul care incepe cu FDG e dublu (daca nu si mai mult) fata de oricare alt model.
Ei bine, acest FDG-1722GS are o funtie absolut noua pentru mine, si anume: functie de pastrare la cald, sau la o anumita temperatura.
Pe manerul fierbatorului, avem asa zis 2 butoane: una pentru 100°C , si unul cu simbolul de + si – , cu ajutorul caruia putem selecta una din temperaturile dorite de 60-70-80-90°C!
Eu sincer nu am vazut pana acum asa ceva, poate is mai inapoiat…
Capacitatea fieratorului este de 1,7 litri, o capacitate mai mult ca suficienta 🙂
Puterea maxima este de 2200W, asta ca sa poate incalzi cat mai repede apa.
Celelalte specificatii tehnice, sunt cam aceasi ca la orice alt fierbator. Are oprire automata, are protectie la supraincalzire, protectie la functionare fara apa, element de incalzire ascuns, sistem antialunecare etc…

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Star-Light FDG-1722GS din punctul meu de vedere nu se va vinde la fel de bine ca celalate modele pe care le are acest producator, deoarece pentru functia de incalzire, sau pastrare la o anumita temperatura, cei care doresc un fierbator, nu vor da de doua ori valoarea cu care pot cumpara un alt fierbator simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!