Aragazul electric Star-Light FCF50FEW

Aragazul electric Star-Light FCF50FEW
3.3 (66.67%) 3 vote[s]

Desi este denumit aragaz, Star-Light FCF50FEW este complet electric, adica si plita este electrica, dar si cuptorul este electric. Daca ma gandesc bine, ar trebui un nou cuvant pentru aceste electrocasnice caci nu mai au nimic de a face cu gaz-ul.
Chiar ma gandesc, care e denumirea corecta ?

Trecand peste asta, Star-Light FCF50FEW are 4 zone de gatit electrice:
– 2 zone de gatit mici, situate pe partea stanga superioarioara si partea dreapta inferioara, cu o putere de 1000W fiecare
– o zona de gatit normala cu o putere de 1500 W
– o zona de gatit mare, cu o putere de 2000 W

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Daca vreti sa preparati mancaruri pe toate cele 4 “arzatoare” deoadata, puteti avea o putere totala de 5500 W, sau mai bine zis un consum de 5.5 kWh. Daca la acest consum mai adaugam si cel al cuptorului electric, atunci e bine sa va asigurati de faptul ca cablarea e bine facuta, si aveti sigurante care sunt corespunzatoare acestui consum.

Cuptorul acestui aragaz vine dotat cu un sistem de rotisare automat, cu ajutorul caruia puteti sa va surprindeti oaspetii si familia, servindu-le fripturile perfecte. “Caldura va fi distribuita uniform astfel incat preparatele vor avea un gust delicios si textura ideala.” Insa sa nu va ganditi la un cuptor electric cu convectie, ci doar asa au formulat cei de la Star Light.

Temporizatorul se poate seta in trepte de cate 10 minute la o valoare maxima de 90 de minute. Acesta este insa doar un “avertizor”, caci nu va opri aragazul sau cuptorul dupa trecerea timpului selectat.

Asa cum reiese si din nume, latimea aparatului este de 50 de cm, deci daca cautati un model de 60, atunci nu acesta este care sa corespunda cerintelor Dvs.
Tabla din care este confectionata tot aparatul putea fi mai groasa, insa se pare ca toti producatorii de aragazuri vor sa reduca cat mai mult costurile legate de fabricatie, si asta se si vede in produsele lor. Daca “scapa” cu bine de transport, atunci chiar nu ma intereseaza cat de gros e tabla, insa pana atunci poate ca primesc un aragaz indoit… ­čÖü

Star-Light FCF50FEW poate fi ideal mai ales pentru cei care nu au gaz, si nici folosirea unei butelii nu este ideala.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!