Aragazul Star-Light FCF60NWH

Aragazul Star-Light FCF60NWH
4 (80%) 3 vote[s]

Chiar daca suntem obisnuiti cu faptul ca electrocasnicele Star-Light arata foarte simplu, acestia ofera de cele mai multe ori cel mai bun raport de pret/calitate. Aragazul Star-Light FCF60NWH este cel mai nou model, aparut in august 2018, si probabil va fi una din cele mai bine vandute aragazuri, caci pretul lui la reducerile organizate pe site, va fi unul foarte mic.

Daca sunteti familiar cu aragazurile Star Light, atunci v-ati dat seama din start doar dupa numele modeluui de faptul ca acesta este un model cu o latime de 60 de cm, deci atentie sporita, daca doriti sa inlocuiti un aragaz vechi, caci acesta poate fi mai lata cu pana la 15 cm!

 

 

Star-Light FCF60NWH are 4 arzatoare :
– un arzator mare situat stanga jos, cu o putere de 2.6 kW
– un arzator normal situat in partea de stanga sus, cu o putere de 1.55 kW
– un arzator normal situat in partea de dreapta sus, cu o putere de 1.55 kW
– arzator mic situat in partea dreapta jos, cu o putere de 0.9 kW

Capacitatea cuptorului este de 62 de litri, fiind una foarte incapatoare, si sunt doua moduri de functionare:
– incalzire parte inferioara
– grill

Daca la cuptoarele foarte vechi aprinderea trebuia efectuat manual, FCF60NWH are aprindere electrica nu numai la plita, ci si la cuptor.
In cuptor vom regasi cele doua accesorii “standard”: o tava pentru copt si gratar.

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST ARAGAZ AICI

 

Picioarele aragazului sunt reglabile pe inaltime, insa undeva la doar 2 cm am reusit sa-l ridic, chiar daca se parea ca se poate ridica mult mai mult.

Temporizatorul, cu trepte de cate 10 minute este un fel de alarma, adica te atentioneaza cand a expirat timpul setat, fara a face modificari de functionare la plita sau cuptor. Durata maxima la care o putem seta este de 90 de minute.

Deoarece la aragazuri (chiar si la nume mari) intodeauna e problema la livrarea acestora, si multi le primesc cu o parte indoita, am avut un pic de emotii, acesta a venit intact. Probabil daca nu ar fi fost manevrat cu o atentie sporita de catre curieri, si al meu ar fi fost indoit, caci tabla nu e foarte groasa…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!