Masina de facut paine Star-Light MPD-850W

Masina de facut paine Star-Light MPD-850W
3.1 (62.61%) 23 vote[s]

Dupa ce modelul de 800W (Star-Light MPD-800W) a avut vanzari peste asteptari, deoarece are un pret foarte mic in comparatie cu alte marci, producatorul a scos pe piata un nou model, cu o putere mai mare.
Star-Light MPD-850W , asa cum se vede si in numele lui, are o putere de 850W, deci mai mare cu 50W fata de predecesorul sau.
Si design-ul noului model este mult mai reusit, insa ne intereseaza mai mult functiile pe care le are, si daca ne va ajuta sau nu, sa obtinem painea dorita.
Ce ne ajuta foarte mult este posibilitatea de a alege greutatea painii pe care dorim sa-l prepara, deoarece avem 3 posibilitati: 450g, 900g, si 1130 de grame.

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Ca si programe predefinite de coacere, Star-Light MPD-850W are nu mai putin de 12, deci avem de unde sa alegem: Regular, French, Whole MNeat, Sweet, Super rapid, Dought, Pasta, Buttermilk Bread, Gluten Free (foarte important pentru cei care nu pot manca gluten), Cake, Jam, Bake.
Insa ca si o intrebare stupida din partea mea: nu puteau sa puna in Romana?
Si daca credeati ca doar aceste optiuni aveti la aceasta masina de fecut paine si nu numai, atunci va inselati, caci are si trei niveluri de rumenire.
Ca si accesorii o sa primiti cu el o cana de masurat, carligul si o lingura de masurat. Mai mult nici nu aveti nevoie.

Cine pana cum nu a folosit o masina de facut paine, trebuie sa stie faptul ca cantitatea de ingrediente trebuie respectate cu strictete, caci contrar nu o sa iasa painea dorita! Probabil pentru a obtine o paine asa cum doriti Dvs, va trebui sa utilizati aparatul de mai multe ori.

Deoarece este foarte “fresh” pe piata, are un pret extrem de mic!

VEZI AICI PRETUL FOARTE MIC PE CARE O ARE IN MOMENTUL DE FATA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!