Vision Touch AND32

Vision Touch AND32
3.1 (61.76%) 34 vote[s]

Vision Touch reprezinta brandul celor de la Flanco, fiind un brand ce ocupa la un moment dat locul doi pe piata electro din tara noastra, iar, astazi urmeaza sa vorbim despre un Smart TV mai mult decat decent facand referire si la raportul calitate/pret, fiind vorba despre smart tv-ul Vision Touch AND32.

Design

Dupa cum sunteti deja obisnuiti, incepem cu ceea ce e cel mai important atunci cand te uiti la un televizor, cel putin pe exterior si anume aspectul acestuia. Acest Smart TV de la Vision Touch se remarca prin marginile destul de subtiri, daca ne referim si la pretul de pornire al acestui televizor, prin faptul ca au adoptat ca material de realizare acel plastic mat si nu cel lucios. Insa, din pacate nu au pastrat aceasta decizia in totalitate, suportul de sustinere al televizorului fiind realizat de materialul lucios, fiind un suport in stilul caracteristic LG sau Sharp.

De remarcat este si faptul ca nu avem vreun logo sau vreo inscriptie pe rama acestui televizor. Privit din lateral, nu sunt lucruri de reprosat, deoarece, in acest pret este aproape imposibil sa gasim un televizor subtire.

Imagine

Avem un panou bine ingradit de ramele televizorului, panou ce masoara in diagonala pana la 80 centimetri, urmand a ne fi oferite imagini la o calitate HD, tactate la rezolutia de 1366 x 768 pixeli, nefiind mentionata vreo caracteristica speciala, dar putine sunt sansele ca producatorul sa fi omis acest lucru. De altfel, nici unghiul de vizibilitate nu este unul perfect, fiind decent pentru un televizor de buget, si anume 170-160 grade, in timp ce luminozitatea este de 200 cd/ metru patrat.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, avem un sistem bazat pe tehnologie NICAM si Stereo, fiind realizat din doua boxe cu o capacitate totala de 16W, deci sunetul oferit nu va fi unul foarte puternic, insa nici unul slab. De altfel, se pare ca nu avem vreo caracteristica speciala pe Vision Touch AND32 nici din acest punct de vedere.

Smart

Probabil ca daca nu am vazut vreo caracteristica speciala nici la capitolul “imagine”, nici la “sunet”, incepeti sa va intrebati cu ce anume este “Smart” acest televizor de la Vision Touch. Pentru inceput, trebuie sa spunem ca din punct de vedere al sistemului de operare a fost ales Android, televizorul beneficiind de o placa de retea cu ajutorul careia te poti conecta la o retea de internet din apropiere, pentru a putea avea acces la alt tip de continut: YouTube, Netflix, accesarea browser-ului, etc. Astfel, cu acest lucru este “Smart” acest televizor.

Concluzie

In concluzie, Vision Touch AND32 este un Smart TV de buget, cu o diagonala generoasa, un televizor dragut si modern in acelasi timp, ce iese in evidenta prin faptul ca, in schimbul a unei sume destul de mici, ne este oferit un Smart TV cu ajutorul caruia poti accesa browser-ul, sau orice altceva.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI TELEVIZOR

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 gânduri despre “Vision Touch AND32”

error: Content is protected !!