Topper Ted Memory Line Lavender

Topper Ted Memory Line Lavender
4.3 (85%) 4 vote[s]

Probabil doresti sa cumperi un topper de saltea daca ai ajuns pe acest site, si te gandeai la topper-ul Ted Memory Line Lavender, sau nu stii care sa alegi din multitudinile de optiuni de pe net.
Pana acum toate modelele de la fabricantul bulgar de toppere Ted Home a avut vanzari destul de mari si la noi, si asta din cauza pretului destul de mic pe care le au acestea.


Ted Memory Line este noul venit printre modele deja consacrate precum Adry Cool Gel si Aloe Memo Family, insa acesta este si cea mai subtire dintre toate. Un topper oricum nu trebuie sa fie foarte gros, caci vine peste salteaua veche, insa cu o o grosime de odar 5 cm, acesta pare a fi foarte subtire. Producatorul insa zice ca grosimea acestuia este de 5+1 cm, deci dublu fata de ceea ce e specificat pe site-urile din Romania.

Chiar daca in nume apare Mempory, si ai crede ca este vorba despre spuma cu memorie, nu se simte deloc ca ar fi vorba de spuma cu memorie, ci doar spuma poliuretanica. Cu o densitate de 300g/m2, acesta este de de o fermitate medie, care te va ajuta sa te odihnesti mult mai bine, decat salteaua veche. Acesta poate fi folosit si direct pe podea, daca ai musafiri, insa mai bine lasa-i pe ei in pat si foloseste tu topper-ul ­čśŤ

Acesta este disponibil momentan in urmatoarele marimi: 82×190, 90X200 si 160X200.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL CELUI MAI VANDUT MODEL DUPA MARIME

Deoarece are un pret super mic, si se poate depozita intr-un loc mic, topper-ul Ted Memory Line Lavender va avea vanzari la fel de mari ca si modelele precedente.

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!