Techfit AB 1500 Generator

Techfit AB 1500 Generator
4 (80%) 6 vote[s]

Unul dintre multiplele avantaje oferite de impactul tehnologiei asupra vietii cotidiene este reprezentat de posibilitatea de a desfasura mai multe activitati de acasa, inclusiv de a ne tranforma domiciliul intr-o sala de fitness.

Nu ne trebuie decat o camera libera, deoarece oferta de aparate de fitness este foarte diversificata si este potrivita atat pentru bugete mari, cat si pentru bugete mai mici.

Unul dintre aparatele eficiente si relativ ieftine este aparatul de tonifiere Techfit AB 1500 Generator, ce este utilizat pentru a ne mentine in forma muschii corpului.

Utilizarea acestuia este facila, iar gama de exercitii ce poate fi efectuata cu ajutorul acestuia ne permite sa antrenam concomitent mai multe categorii de muschi.

Astfel, corpul nostru ca avea un tonus muscular de invidiat, deoarece sunt lucrati muschii picioarelor, ai spatelui, cei abdominali dar si bratele, fesele si soldurile.

 

VEZI AICI MULTE ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST APARAT

 

In afara exercitiilor fizice aparatul este utilizat cu succes pentru o gama larga de exercitii cardio, de tonifiere si intretinere atata a musculaturii cat si a unui tonus optimist.

Un corp tonifiat ne ofera o parere mult mai buna despre noi si creste increderea in sine, iar psihicul robust ne poate feri de depresiile ce pot apare in anumite perioade ale vietii si ne pot prelungi durata de viata.

Rezultatele vor incepe sa apara dupa doua sau trei saptamani de folosire a aparatului, chiar daca timpul petrecut pentru antrenamente nu depaseste 10 minute pe zi, deoarece exercitiile sunt intense iar aparatul nu necesita o durata mare de folosinta zilnica.

Aparatul este construit pe baza unui cadru de otel rezistent pana la greutati de 100 de kilograme, iar culoarea neagra, asezonata cu rosul folosit pentru unele dintre componente ii confera o nota distinctiva usor de remarcat indiferent de pozitia acestuia in casa.

Aparatul poate fi folosit cu aceeeasi eficacitate atat de incepatori cat si de avansati si poate fi reglat pe sase niveluri de dificultate, in functie de pregatirea fizica de moment a utilizatorului.

Sustinerea genunchilor si a bratelor se face cu ajutorul unor perne de spuma, ce au rolul de a absorbi transpiratia si a asigura un sprijin comod al membrelor.

Techfit AB Generator Power 1000  este prevazut cu un display ce afiseaza mai multe informatii:

  • Numar repetari / minut;
  • Timpul petrecut la aparat;
  • Numarul de calorii consumate;
  • Functia scan – afisarea succesiva a tuturor informatiilor enumerate mai sus.

Cu o greutate de numai 8.6 kilograme si dimensiuni reduse (55 x 17 x 130 cm pliat) aparatul este foarte usor de transportat si depozitat.

Puncte forte:

  • Usor de transportat si de utilizat;
  • Constructie robusta;
  • Fiabil chiar daca se utilizeaza intensiv;
  • Prezenta lcd-ului ce afiseaza mai multe informatii;

Puncte slabe:

  • Pret mare de achizitie;
  • Corzile elastice se rup des;

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA AICI

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!