Prajitoarele de paine Star-Light TEB-4130BR, TEB-850WH si TEB-850BR

Prajitoarele de paine Star-Light TEB-4130BR, TEB-850WH si TEB-850BR
4 (80%) 4 vote[s]

Un prajitor de paine chiar daca are o singura atributie, adica prepararea painii prajite, nu trebuie sa lipseasca din nicio casa, caci ocupa spatiu mic, sunt niste aparate simple care nu prea se strica, si sunt foarte ieftine.
Chiar daca te tin o vesnicie, daca vrei sa-ti schimbi vechiul prajitor de paine, Star-Light are o gama variata de modele, pentru diferite necesitati, insa pana la urma toate stiu acealasi lucru: prajesc painea ­čÖé
TEB-4130BR, TEB-850WH si TEB-850BR sunt ultimele trei modele, toate sub 100 de lei, prima fiind un model mai mare, in care poti prepara chiar si 4 felii de paine, iar urmatoarele doua sunt mai micute.

 

VEZI AICI GAMA INTREAGA DE PRAJITOARE DE PAINE STAR LIGHT

 

Star-Light TEB-4130BR

asa cum are codificat si in numele modelului este ideal chiar si pentru 4 felii de paine. Tocmai din aceasta cauza are o putere maxima de 1300 W, fiind mult peste valoarea prajitoareleor “normale”
Ca si functionare, nu are nimic special, alegi una din cele sapte trepte de rumenire, si astepti ca aparatul sa-si faca treaba.
Daca cumva vrei sa opresti sau sa anulezi procesiul de prajire, ai un mic buton de Cancel care e special pentru acest scop.
Totodata ai si “functiile” de dezghetare sau reincalzire. In Statele Unite se consuma mai des paine care a fost congelata sau pastrata in combina, si de aici vin aceste functii, insa la noi cred ca e mai putin folosit.
Culoarea si forma rotunjita a Star-Light TEB-4130BR o fac sa arate bne atan intr-o bucatarie retro, cat si intr-o bucatarie moderna.

 

Star-Light TEB-850WH si TEB-850BR

Chiar daca aceste doua modele par foarte asemanatoare daca ne uitam doar la codificarea modelului, sunt si cateva diferente, dar acestea sunt mai mult legate de forma si culoare.
Ambele au o putere de 850W, si sunt ideale pentru prajirea a doua felii de paine (deci mult mai mici fata de modelul prezentat anterior).
TEB-850WH este modelul Alb (WHite) so chiar daca are colturile rotunjite, este modelul mai patratos. Are si el 7 trepte de rumenire, acele functii de reincalzire sau dezghetare, insa ceea ce nu au celelalte doua modele, este posibilitatea de a opri prajirea separat la fiecare parte. Adica are doua butoane separate de Cancel.

 

 

 

MULTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

TEB-850BR este modelul negru cu rosu, ca si modelul 4130, insa este versiunea mai mica. Are acesi linii rotunde, si culori, numai ca este destinat pentru a praji simultan doar 2 felii de paine. Area aceasi element de incalzire ca si modelul alb, si are si aceasi putere, de 850 de W. Treptele de rumenire, functiile sunt identice, are buton de cancel care actoneaza deoadata pe ambele parti.

In functie de cantitatea de prajire de care aveti nevoie dimineata, sau in functie de modelul care va arata cel mai bine in bucataria Dvs, oricare ar fi modelul ideal, acestia prezinta un raport pret/calitate foarte bun.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!