Set tigai Regis Stone

Set tigai Regis Stone
3.1 (61.13%) 53 vote[s]

Despre Regis Stone. Produsele gustoase sunt un cumul de factori ce insumeaza calitatea produselor folosite la gatit, pregatirea bucatarului si performantele ustentilelor de bucatarie folosite.

Pentru a praji produsele si a le oferi o savoare si un gust deosebit trebuie sa folosim tigai ce nu permit lipirea alimentelor si care nu ard produsele.

Unul dintre cele mai recente produse este si setul de tigai antiaderente Regis Stone, ce beneficiaza de un strat protector antiaderent cu un efect similar cu al unor pietre incinse si care pastreaza calitatile nutritive ale produselor preparate.

Setul este alcatuit din doua tigai de dimensiuni diferite, ce masoara 20 de centimetri (folosita pentru a prepara clatite sau produse de dimensiuni mici) si 28 de centimetri (utilizata in special pentru sosuri sau tocanite).

 

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

 

Tigaile au o baza de otel inoxidabil groasa  de 4 milimetri, ceea ce le sporeste inertia termica si asigura propagarea uniforma a caldurii pe toata suprafata produselor.

Astfel, produsele nu se ard, nu se usuca si isi pastreaza calitatile nutritive, iar tigaia va fi extrem de usor de curatat.

Carcasa tigailor este din aluminiu forjat, ceea ce duce la un produs „ce nu are moarte”, datorita faptului ca aluminiu nu rugineste si nu cedeaza in fata factorilor extern reprezentati de flacari, zgarieturi si de produsele chimice utilizate la curatat.

Atunci cand utilizam tigaile Regis Stone nu este necesar sa folosim o cantitate mare de ulei sau de grasimi.

Cu numai o picatura de ulei tigaia va fi pregatita sa fie folosita, deoarece se foloseste in proportie mare de grasimea produsului de urmeaza a fi preparat, iar produsele se vor gati mult mai sanatos.

Tigaia poate fi folosita atat pentru aragazurile traditionale, cat si pentru plitele cu inductie electrice sau ceramice.

Puncte forte:

  • fiabilitate si rezistenta mare;
  • inertie termica mare;
  • produsele nu se lipesc de tigaie si nu se ard;

Puncte slabe:

  • diametrul produselor este relativ mic;
  • pretul este destul de mare;

 

ALTE DETALII GASITI SI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Set tigai Regis Stone”

error: Content is protected !!